Marine Essence Beauty Bar

Sabun Cerah Ketiak

Hehe, SABUN CERAH KETIAK??

Actually name original die lagi glamer dari tu, Marine Essence Beauty Bar.
Kitorang panggil die sabun cerah ketiak coz dapat mencerahkan bahagian pelipat2 tu yang biasenye bile kurang diberi perhatian, die jadi kaler agak gelap sket kan.. tapi kene amalkan tiap2 hari la kan.. 
Hehe, biasenye area bawak ketiak, celah paha atau tempat2 yang agak terselindung lenih senang berubah jadi kaler gelap kalau jarang sental.
Kadang-kadang faktor hormon pon boleh menyebabkan kulit bahagian2 tu gelap jugak. Kadang2 bile mengandung, bahagian tertentu jadi lebih gelap. Huhu, kesian ibu-ibu mengandung.. nak gune sabun2 lain yang banyak chemical kang takut membahayakan baby pulak.
Sabun ni memgandungi garam buluh. Bagus untuk kulit sensitif, eczema dan sebagainye.


Sabun ni ade 3 bar dalam satu kotak. 1 bar tu pon besar jugak, boleh potong 3 bahagian kalau nak jimat atau nak try-try dulu. Satu bar tu tahan jugak 2-3 minggu kalau pakai seorang je.


Harge sekotak (3 bar) RM105. Postage RM6
contact saye Afzan 012 2083854
Untuk trial, saye jual jugak satu bar sahaje.
 
Kalau beli 3 terus lagi untung, boleh kongsi2 ngan kawan ofis. Sorang amik 1 bar ok la kan..
Kalau dah abis, then boleh order lagi :)






Nampaknya sabun cerah ketiak ni akan mengungguli carta top 3 jualan minggu ni... ramai agen2 yang jual, diserbu SMS and PM dari kawan2 FB and Instagram.. 
Hehe semua nak ketiak putih menawan.. baik yang muda dan yang dah berusia. Dahla sesuai untuk yang berkulit sensitif tau. Sebab ade kandungan garam buluh, so die kaya dengan garam mineral and sebagai antioksidan untuk kulit. 
Baby dan kanak2 pon sesuai. Especially yang cepat kene ruam atau gatal-gatal tu. Saye pon gunekan utk anak2 saye yang gebu tuh. Hehe kalau tak, before ni diorang pakai Sebamed je. Tak boleh langsung pakai sabun lain. 
Oh teringat nak cerita.. Haritu, bibik terpakaikan anak-anak saye sabun Lifebouy, 2 kali pakai.. abis naik merah2, kulit jadi kering and asek gatal2 je.
Saye tanye la, "kenape bibik pakaikan die sabun ni?" (sabun Lifebouy tu)
Die jawab "itu kan ada gambar budak2. Saya ingat untuk budak2, saya mau cuba lah sabun baru, baunya wangii".
Huhu, hangin betul, kesian anak-anakku tergaru2.. nasib baik ade Marine Essence Beauty Bar ni tau.. pakaikan sekali utk Affan ngan Afeef, terus ilang gatal2 die.
(memang la ade gambar budak, tapi gambar budak2 besar kat botol tu. huhu nampak nye kulit anak saye jenis sensitif jugak la.. tak boleh pakai sabun sembarangan)

Ok, kalau nak cantik luar dan dalam, minum sekali garam buluh atau BB Plus Collagen. 
boleh rujuk sini untuk Garam Buluh, dan sini untuk BB Plus Collagen  :)

Kulit Cantik Berseri Dengan Satu Bar Kecantikan!
Tampil Yakin Dengan Kulit Sebenar Anda!

Bar kecantikan Marine Essence dirumus khas untuk menyihatkan, melembapkan dan meremajakan kulit.

Ia diperkaya dengan anti-oksidan dan minyak asli untuk memberikan manfaat yang terbaik untuk kulit anda.

Bar Kecantikan Marine Essence memanjakan kulit anda sambil menghidratkan dan melembutkannya.

Kulit terasa bagai sutera apabila disentuh.

Diinspirasi daripada bentuk organik kerang laut dengan haruman yang menawan, bar Kecantikan Marine Essence pasti merangsang anda menggunakannya setiap hari!
Bahan-Bahan Utama

Cara Guna
Basahkan sehingga berbuih. Kemudian sapukan kepada kulit. Bilaskan dengan air sehingga bersih.

Penyimpanan
Simpan di tempat dingin dan kering. Letakkan di tempat yang kering selepas digunakan.

Perhatian

Elakkan daripada terkena mata. Jika terkena mata, bilas segera dengan air. Sekirannya ruam atau kegatalan berlaku, hentikan penggunaan. 


Pelanggan saya yang telah membeli, ada yang guna untuk:

1) Mencerahkan belakang tengkuk (terutama yang mengandung dan lelaki yang selalu kerja berpanas)
  



2) Anak yang menghidap ekzema



3) Jerawat Belakang badan



4) Mencerahkan ketiak yang gelap.



Agen diperlukan di seluruh Malaysia kerana permintaan Sabun ni meletup2 sampai stokis kehabisan stok. Contact me to become an agent or Dropship agen. Keuntungan minimum RM796 sebulan.

Baca SINI untuk jadi Dropship Agent

Afzan 012-2083854

4 comments:

nur ain syazwani said...

this product under what company? Made in which country?

Afzan Aini said...

From Hai-O Marketing. MAde in Malaysia. Gunakan tanpa was was.

Anonymous said...

hi..mcm mana nk purchase ni?nk try dulu mcm mana.

Cik Aya said...

Asslammualaikum sis mohon share ye sis

Blog Widget by LinkWithin