21 July 2017

Breath Agail Roll-On dah tiba

Breath Again dah sampai dari US. ni packaging baru, cantik tau, sbb ade kotak bulat tu.
Breath Again ni kira EO wajib jugak untuk Afrin dan saye.

Saye guna bile idung gatal-gatal resdung dan selsema.

untuk Afrin lak, saye sapu kat dada bile bunyi kahak dan mcm nak start lelah.

Best guna ni sebab die dah ade roller, roll je kat tekak dan dada, Bau pon best.

Bebaskan Kemarahan yang Terpendam dengan Release

Sape yang ade masalah kemarahan, dendam yang terpendam tu, dari dok merintih dan mengadu kat FB, baik amik EO Release ni haa sapu kat kawasan hati, supaya segala kemarahan yang terpendam tu dapat dikeluarkan. Menjadikan hati lebih tenang, dan hidup lebih bahagia.

Elok jugak digunakan utk anak yang kuat mengamuk, kuat marah (suami, isteri kuat mengamuk pon bolehhh). Sapu je kat hati ye. Kalau ade diffuser, boleh diffuse setiap hari.

Lama2 anda akan perasan perubahannya. Dah tak rasa nak marah2, lebih tenang dan redha.

Afrin Dah Sembuh dari Chicken Pox

Saye dah baik chicken pox. Tengok muke saye licin kan?? Ade satu je tanda merah sket kt pipi tu. takpe nanti mama spray lagi essential oil (mama buat ramuan V6 + lavender + lemongrass) . Cepat ilang parut dan gatal.

Bekalan Essential Oil dirumah

Ni lah bekalan Young Living Essential Oil kat rumah ni. Haaa sebakul ko. Hehe senang jd tokey EO ni, nak guna amik je dlm stock yg ada.

Affan paling suka Brain power die. Mesti tanya "ada lagi tak Brain power Affan?" pastu nak gi sekolah mesti mintak Brain Power die dulu.

Afrin pulak pengguna tegar Thieves, Dorado Azul, RC sbb die batuk lelak berkahak.

Si Afeef pulak utk autism die tula. Lavender utk senang tido, veriver utk massage mulut bagi improve speech, dan Brain Power jugak utk bertambah kreatif die.

Mama pulak guna Fennel (utk improve milk production), RC utk selsema.
Blog Widget by LinkWithin