19 February 2017

SPECIAL OIL, SPECIAL TOUCH for SPECIAL NEEDS


Alhamdulillah, dah SELESAI EVENT tadi dan saye pon dah sampai Kuantan ni. Penat tapi rasa sangat berbaloi drive jauh2.

Tetamu yang datang pon katanya ada dari Johor, Melaka dan Seremban jugak. Gigih semua dtg utk dapatkan info terbaik untuk anak special needs ni.

Bayangkan event ni start betul2 digerakkan tenaga kerja ialah 2 MMINGGU LEPAS, masa saya di Qatar. Sebab masa tu baru dpt comfirmation tempat. 

Tak sangka dalam masa 2 minggu, team #sisturOilers dan ahli yg lain bekerjasama VOLUNTEER buat tugasan yg perlu. Bangga betul dengan teamwork mereka ni. Alhamdulillahhhh you all have done a really great job!! 👏🏻👏🏻👏🏻

Oh dan thanksss jugak kepada yang SPONSOR dan bagi sumbangan dari segi kewangan dan hadiah lucky draw, doorgift dan mcm2 la utk menjayakan event ni. 

To our CLIENTS & PARENTS yang datang tadi, this is what you get once join with our team.. bukan setakat jual sahaja, tapi kami juga lengkapkan service kami dengan CONSULTATION , sharing session dan even sebegini agar dapat sentiasa berikan tunjuk ajar dalam penggunaan essential oil dari semasa ke semasa. 

Anyway, saya sangat berbesar hati untuk menerima sebarang FEEDBACK berkenaan event / talk saya tadi. Ni kali pertama saya bercakap pasal special needs kids dan saya rasa masih banyak boleh saya improve. So, any feedbacks are welcomed 😊

Well done !! Nurul Muna, Fash Shah, Dayang Nurliza, Nadiah Husain, Sarina Hamzah, Farah Aliah Binti Awis, Lissa Ahmad, Ain Fabilah, Ederq Danial ,Maisarah MdIsa dan semua yg terlibat secara langsung atau tak langsung. 

Thanks to kak Yonie Bonawi sudi drop by to our event dan bagi sepatah dua kata yang sangat menusuk ke jiwa. Tq tq, we really appreciate your appearance. 😍😍

#SisturOilers
#Oilylicious
#SpecialneedsKidsEvent

No comments:

Blog Widget by LinkWithin