20 February 2017

Mak dapat Ilmu, anak-anak dapat have FUN!

Semasa kaum mak mak kusyuk mendengar Talk semalam, kaum anak-anak dan bapak2 syiok main2 kat tingkat bawah. banyak aktiviti best2 disediakan. ade Giant Bubbles, sand Art, colouring dan macam2 lagi. so walaupon on weekend kene dengar talk, tapi bonding dengan family tak tergugat hehehe sebab anak2 pon boleh have fun jumpe dengan anak2 minyak yang lain kann.

Young Living is a family buisiness, so setiap event memang kite akan fikirkan perihal parents yg akan bawak anak, sebab tiada yang nak jaga semasa ibu atau bapa tengah dengar talk. same juga dengan anak2 ahli team yang bertugas, sapa nak jaga kan, masa mummy buat kerja, maka dengan adanya kids fun activity macam ni, dapat la 2 in 1 sekali, mak dapat ilmu, anak2 dapat main dan bersosial dengan kawan2. best kan komunity Essential Oil ni.

Young Living Essential Oil is a Lifestyle.

#KidsActivity
#weekendFunTime
#oilyLiciousEvent
#specialNeeds

No comments:

Blog Widget by LinkWithin