20 February 2017

Mak dapat Ilmu, anak-anak dapat have FUN!

Semasa kaum mak mak kusyuk mendengar Talk semalam, kaum anak-anak dan bapak2 syiok main2 kat tingkat bawah. banyak aktiviti best2 disediakan. ade Giant Bubbles, sand Art, colouring dan macam2 lagi. so walaupon on weekend kene dengar talk, tapi bonding dengan family tak tergugat hehehe sebab anak2 pon boleh have fun jumpe dengan anak2 minyak yang lain kann.

Young Living is a family buisiness, so setiap event memang kite akan fikirkan perihal parents yg akan bawak anak, sebab tiada yang nak jaga semasa ibu atau bapa tengah dengar talk. same juga dengan anak2 ahli team yang bertugas, sapa nak jaga kan, masa mummy buat kerja, maka dengan adanya kids fun activity macam ni, dapat la 2 in 1 sekali, mak dapat ilmu, anak2 dapat main dan bersosial dengan kawan2. best kan komunity Essential Oil ni.

Young Living Essential Oil is a Lifestyle.

#KidsActivity
#weekendFunTime
#oilyLiciousEvent
#specialNeeds

19 February 2017

SPECIAL OIL, SPECIAL TOUCH for SPECIAL NEEDS


Alhamdulillah, dah SELESAI EVENT tadi dan saye pon dah sampai Kuantan ni. Penat tapi rasa sangat berbaloi drive jauh2.

Tetamu yang datang pon katanya ada dari Johor, Melaka dan Seremban jugak. Gigih semua dtg utk dapatkan info terbaik untuk anak special needs ni.

Bayangkan event ni start betul2 digerakkan tenaga kerja ialah 2 MMINGGU LEPAS, masa saya di Qatar. Sebab masa tu baru dpt comfirmation tempat. 

Tak sangka dalam masa 2 minggu, team #sisturOilers dan ahli yg lain bekerjasama VOLUNTEER buat tugasan yg perlu. Bangga betul dengan teamwork mereka ni. Alhamdulillahhhh you all have done a really great job!! 👏🏻👏🏻👏🏻

Oh dan thanksss jugak kepada yang SPONSOR dan bagi sumbangan dari segi kewangan dan hadiah lucky draw, doorgift dan mcm2 la utk menjayakan event ni. 

To our CLIENTS & PARENTS yang datang tadi, this is what you get once join with our team.. bukan setakat jual sahaja, tapi kami juga lengkapkan service kami dengan CONSULTATION , sharing session dan even sebegini agar dapat sentiasa berikan tunjuk ajar dalam penggunaan essential oil dari semasa ke semasa. 

Anyway, saya sangat berbesar hati untuk menerima sebarang FEEDBACK berkenaan event / talk saya tadi. Ni kali pertama saya bercakap pasal special needs kids dan saya rasa masih banyak boleh saya improve. So, any feedbacks are welcomed 😊

Well done !! Nurul Muna, Fash Shah, Dayang Nurliza, Nadiah Husain, Sarina Hamzah, Farah Aliah Binti Awis, Lissa Ahmad, Ain Fabilah, Ederq Danial ,Maisarah MdIsa dan semua yg terlibat secara langsung atau tak langsung. 

Thanks to kak Yonie Bonawi sudi drop by to our event dan bagi sepatah dua kata yang sangat menusuk ke jiwa. Tq tq, we really appreciate your appearance. 😍😍

#SisturOilers
#Oilylicious
#SpecialneedsKidsEvent
Blog Widget by LinkWithin