21 July 2017

Breath Agail Roll-On dah tiba

Breath Again dah sampai dari US. ni packaging baru, cantik tau, sbb ade kotak bulat tu.
Breath Again ni kira EO wajib jugak untuk Afrin dan saye.

Saye guna bile idung gatal-gatal resdung dan selsema.

untuk Afrin lak, saye sapu kat dada bile bunyi kahak dan mcm nak start lelah.

Best guna ni sebab die dah ade roller, roll je kat tekak dan dada, Bau pon best.

Bebaskan Kemarahan yang Terpendam dengan Release

Sape yang ade masalah kemarahan, dendam yang terpendam tu, dari dok merintih dan mengadu kat FB, baik amik EO Release ni haa sapu kat kawasan hati, supaya segala kemarahan yang terpendam tu dapat dikeluarkan. Menjadikan hati lebih tenang, dan hidup lebih bahagia.

Elok jugak digunakan utk anak yang kuat mengamuk, kuat marah (suami, isteri kuat mengamuk pon bolehhh). Sapu je kat hati ye. Kalau ade diffuser, boleh diffuse setiap hari.

Lama2 anda akan perasan perubahannya. Dah tak rasa nak marah2, lebih tenang dan redha.

Afrin Dah Sembuh dari Chicken Pox

Saye dah baik chicken pox. Tengok muke saye licin kan?? Ade satu je tanda merah sket kt pipi tu. takpe nanti mama spray lagi essential oil (mama buat ramuan V6 + lavender + lemongrass) . Cepat ilang parut dan gatal.

Bekalan Essential Oil dirumah

Ni lah bekalan Young Living Essential Oil kat rumah ni. Haaa sebakul ko. Hehe senang jd tokey EO ni, nak guna amik je dlm stock yg ada.

Affan paling suka Brain power die. Mesti tanya "ada lagi tak Brain power Affan?" pastu nak gi sekolah mesti mintak Brain Power die dulu.

Afrin pulak pengguna tegar Thieves, Dorado Azul, RC sbb die batuk lelak berkahak.

Si Afeef pulak utk autism die tula. Lavender utk senang tido, veriver utk massage mulut bagi improve speech, dan Brain Power jugak utk bertambah kreatif die.

Mama pulak guna Fennel (utk improve milk production), RC utk selsema.

20 February 2017

Mak dapat Ilmu, anak-anak dapat have FUN!

Semasa kaum mak mak kusyuk mendengar Talk semalam, kaum anak-anak dan bapak2 syiok main2 kat tingkat bawah. banyak aktiviti best2 disediakan. ade Giant Bubbles, sand Art, colouring dan macam2 lagi. so walaupon on weekend kene dengar talk, tapi bonding dengan family tak tergugat hehehe sebab anak2 pon boleh have fun jumpe dengan anak2 minyak yang lain kann.

Young Living is a family buisiness, so setiap event memang kite akan fikirkan perihal parents yg akan bawak anak, sebab tiada yang nak jaga semasa ibu atau bapa tengah dengar talk. same juga dengan anak2 ahli team yang bertugas, sapa nak jaga kan, masa mummy buat kerja, maka dengan adanya kids fun activity macam ni, dapat la 2 in 1 sekali, mak dapat ilmu, anak2 dapat main dan bersosial dengan kawan2. best kan komunity Essential Oil ni.

Young Living Essential Oil is a Lifestyle.

#KidsActivity
#weekendFunTime
#oilyLiciousEvent
#specialNeeds

19 February 2017

SPECIAL OIL, SPECIAL TOUCH for SPECIAL NEEDS


Alhamdulillah, dah SELESAI EVENT tadi dan saye pon dah sampai Kuantan ni. Penat tapi rasa sangat berbaloi drive jauh2.

Tetamu yang datang pon katanya ada dari Johor, Melaka dan Seremban jugak. Gigih semua dtg utk dapatkan info terbaik untuk anak special needs ni.

Bayangkan event ni start betul2 digerakkan tenaga kerja ialah 2 MMINGGU LEPAS, masa saya di Qatar. Sebab masa tu baru dpt comfirmation tempat. 

Tak sangka dalam masa 2 minggu, team #sisturOilers dan ahli yg lain bekerjasama VOLUNTEER buat tugasan yg perlu. Bangga betul dengan teamwork mereka ni. Alhamdulillahhhh you all have done a really great job!! 👏🏻👏🏻👏🏻

Oh dan thanksss jugak kepada yang SPONSOR dan bagi sumbangan dari segi kewangan dan hadiah lucky draw, doorgift dan mcm2 la utk menjayakan event ni. 

To our CLIENTS & PARENTS yang datang tadi, this is what you get once join with our team.. bukan setakat jual sahaja, tapi kami juga lengkapkan service kami dengan CONSULTATION , sharing session dan even sebegini agar dapat sentiasa berikan tunjuk ajar dalam penggunaan essential oil dari semasa ke semasa. 

Anyway, saya sangat berbesar hati untuk menerima sebarang FEEDBACK berkenaan event / talk saya tadi. Ni kali pertama saya bercakap pasal special needs kids dan saya rasa masih banyak boleh saya improve. So, any feedbacks are welcomed 😊

Well done !! Nurul Muna, Fash Shah, Dayang Nurliza, Nadiah Husain, Sarina Hamzah, Farah Aliah Binti Awis, Lissa Ahmad, Ain Fabilah, Ederq Danial ,Maisarah MdIsa dan semua yg terlibat secara langsung atau tak langsung. 

Thanks to kak Yonie Bonawi sudi drop by to our event dan bagi sepatah dua kata yang sangat menusuk ke jiwa. Tq tq, we really appreciate your appearance. 😍😍

#SisturOilers
#Oilylicious
#SpecialneedsKidsEvent
Blog Widget by LinkWithin