02 April 2015

Eucalyptus Globulus menggantikan Vicks

Tau tak minyak angin, vicks atau gula2 berangin (utk legakan tekak tu) mengandungi Eucalyptus oil, especially Eucalyptus Globulus ni. (Eucalyptus ade banyak jenis)

Young Living EO Eucalyptus Globulus ni elok sangat utk masalah pernafasan, dan batuk lelah. Macam konsep sapu vicks kat dada tu. Tapi dari guna balm mcm tu, ape kate kite guna the pure Eucalyptus Oil. 100% natural, tanpa campuran bahan2 sintetik.

Jom guna Natural Remedy dari tumbuhan2 semulajadi!

International Autism Day

Today is International Autism day,
kepada sesiapa yang masih blur2 ape itu Autism, sila lah amik tau apa itu Autism.
You might deal with one of it later.

Ok, untuk Afeef pulak, antara perkembangan terbaru die:

1) dah pandai mengangguk dan cakap Yes atau No kalau kita tanya
2) dah boleh makan aiskrim! tetibe die tau cara nak jilat aiskrim tu dan boleh deal dengan rasa sejuk aiskrim du hujung lidah n bibir.
3) dah kuat sikit pegang pensel (dinding dan lantai dicontent nye, menunjukkan kemahiran memegang pensel semakin baik huhu)


Blog Widget by LinkWithin