28 March 2015

Reunion Srikandi 9600 28-29 Mac 2015, Impin Morib Hotel

Orang lain dah abis update pasal Reunion, saye baru nak update. hehe, amik mase sbb nak recover dari penat travel n enjoy sakan kat Morib. hehe . Reunion Family day mmg terbaik!! best sangat dapat jumpe2, bersukaneka, dinner and mandi pool.

Affan pon happy sangat dapat jumpa kawan2 baru.

Si Afeef lak kejap2 hilang, kejap2 hilang, suke sgt nak explore tempat baru.
Afrin elok je dok diam ngan auntie Syada Husain n uncle hafiz hehe.

Best woo sukaneka, sakit tulang smpai ke harini ahaha. seb baik menang, dapat la powerbank.
Affan pon suke dapat hadiah menang bawak bola ping pong dalam sudu.

acara last beli kerepek kat Banting pon best hahaha.

Ok tq semua yang organize dan yang murah hati sponsor mcam2 utk menjayakan Reunion STF9600 kite ni.

Tq jugak kpd encik suami yg sudi drive all the way ke Morib dan join sukaneka dan pandai bawak diri beramah mesra dgn husband2 srikandi yg lain. baguss. nanti senang la nk ajak lg sbb dh ramai yg kenal.
Semoge berjumpa lagi akan datang. Next kite gi Johor pulak la

 Ok gmbar2 malas nak letak caption

1) Gambar semase registration

 
  


2) Gambar2 petang tu, mase Sukaneka











 


 

 



 3) Ni gambar2 time malam, ade BBQ Dinner




Barisan Committee members STF9600 reunion







2 org budak dah tumpas awal mase dinner

uruskan lucky draw. sendri tak bertuah huhu

Affan je la yang belum tido lagi, so dapat amik gambar ngan Affan je

My Eldest Boy- Affan

Mu Youngest Boy, Afrin Dayyan







4) Aktiviti Pagi Ahad - Swimming
Affan wwinning dengan kawan2 baru

Lunch sebelum bertolak balik. TQ kepade yg belanje
5) Acare memborok kerepek kat Banting

No comments:

Blog Widget by LinkWithin