26 September 2014

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Si Afees Aisy yang addicted dengan pam. Tak kira lah ape jenis pam. Pam belon ke, pam basikal, pan letrik, malah pam susu mama pon huhu. Budak Autistic memang mcm tu, die akan ade satu mende die suka. Mende yg pelik2. Hehe. Pam belon tu beli kat kedai RM2. Pastu belikan belon. Haa tenang idup mama, die dok main pam je. Hehe. #afeef #specialboy #autism

24 September 2014

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Tadaaaa!! Sekejap celik, sekejap je dah pejam mate. Senan betul nak tido budak ni. Die golek2 sendri je, tengok2 dah tido. Olololo tomey2 mama. Knape comel sgt Afrin!!!! #afrin

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Tadaaaa!! Sekejap celik, sekejap je dah pejam mate. Senan betul nak tido budak ni. Die golek2 sendri je, tengok2 dah tido. Olololo tomey2 mama. Knape comel sgt Afrin!!!! #afrin

From Nurul Afzan Aini's Facebook

Tadaaaa!! Sekejap celik, sekejap je dah pejam mate. Senan betul nak tido budak ni. Die golek2 sendri je, tengok2 dah tido. Olololo tomey2 mama. Knape comel sgt Afrin!!!! #afrin

16 September 2014

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Papamelatan Afeef main Giant Bubble kat tepi panai tadi. Afeef biaselah, mule2 je nak main, lepas tu die lg interested ngan kayu bubble dan tong air sabun tu. Risau je takut die kacau org jual bubble tu. Kadang2 bile die berkelakuan pelik sket dari bebudak lain, confuse kejap nak explain kat org ke tak yg die tu special sket. Sbb die tak peduli pon org larang atau panggil, selamba je kacau org atau amik / usik2 menda die suke.

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Papamelatan Afeef main Giant Bubble kat tepi panai tadi. Afeef biaselah, mule2 je nak main, lepas tu die lg interested ngan kayu bubble dan tong air sabun tu. Risau je takut die kacau org jual bubble tu. Kadang2 bile die berkelakuan pelik sket dari bebudak lain, confuse kejap nak explain kat org ke tak yg die tu special sket. Sbb die tak peduli pon org larang atau panggil, selamba je kacau org atau amik / usik2 menda die suke.

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Papamelatan Afeef main Giant Bubble kat tepi panai tadi. Afeef biaselah, mule2 je nak main, lepas tu die lg interested ngan kayu bubble dan tong air sabun tu. Risau je takut die kacau org jual bubble tu. Kadang2 bile die berkelakuan pelik sket dari bebudak lain, confuse kejap nak explain kat org ke tak yg die tu special sket. Sbb die tak peduli pon org larang atau panggil, selamba je kacau org atau amik / usik2 menda die suke.

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Papamelatan Afeef main Giant Bubble kat tepi panai tadi. Afeef biaselah, mule2 je nak main, lepas tu die lg interested ngan kayu bubble dan tong air sabun tu. Risau je takut die kacau org jual bubble tu. Kadang2 bile die berkelakuan pelik sket dari bebudak lain, confuse kejap nak explain kat org ke tak yg die tu special sket. Sbb die tak peduli pon org larang atau panggil, selamba je kacau org atau amik / usik2 menda die suke.

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Papamelatan Afeef main Giant Bubble kat tepi panai tadi. Afeef biaselah, mule2 je nak main, lepas tu die lg interested ngan kayu bubble dan tong air sabun tu. Risau je takut die kacau org jual bubble tu. Kadang2 bile die berkelakuan pelik sket dari bebudak lain, confuse kejap nak explain kat org ke tak yg die tu special sket. Sbb die tak peduli pon org larang atau panggil, selamba je kacau org atau amik / usik2 menda die suke.

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Papamelatan Afeef main Giant Bubble kat tepi panai tadi. Afeef biaselah, mule2 je nak main, lepas tu die lg interested ngan kayu bubble dan tong air sabun tu. Risau je takut die kacau org jual bubble tu. Kadang2 bile die berkelakuan pelik sket dari bebudak lain, confuse kejap nak explain kat org ke tak yg die tu special sket. Sbb die tak peduli pon org larang atau panggil, selamba je kacau org atau amik / usik2 menda die suke.

From Nurul Afzan Aini's Facebook

Papamelatan Afeef main Giant Bubble kat tepi panai tadi. Afeef biaselah, mule2 je nak main, lepas tu die lg interested ngan kayu bubble dan tong air sabun tu. Risau je takut die kacau org jual bubble tu. Kadang2 bile die berkelakuan pelik sket dari bebudak lain, confuse kejap nak explain kat org ke tak yg die tu special sket. Sbb die tak peduli pon org larang atau panggil, selamba je kacau org atau amik / usik2 menda die suke.

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Pagi2 ronda sekeliling rumah cek pokok2 bunge. Tengok2 dah bercambah sebijik benih bunge matahari yg tanam 4 hari lepas. Yg lain belum bercambah lg. Td nampak byk semut. Semut!! Ko jangan bawak lari bijik kuaci aku tau. Beria nak tanam Sunflower kat laman nanti ni. Harap2 nye byk lg la yg akan tumbuh #goGreen #sunflower

13 September 2014

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Budak comey n dah 5 bulan la harini!! Dah pandai meniarap. Suke sangat kalau org agah die. Asik senyum jee. Baik budak ye. Tak meragam. Tapi harini die tak sihat la. Batuk dan demam. First time la die mkn ubat demam. #afrinDayyan

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Budak comey n dah 5 bulan la harini!! Dah pandai meniarap. Suke sangat kalau org agah die. Asik senyum jee. Baik budak ye. Tak meragam. Tapi harini die tak sihat la. Batuk dan demam. First time la die mkn ubat demam. #afrinDayyan

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Budak comey n dah 5 bulan la harini!! Dah pandai meniarap. Suke sangat kalau org agah die. Asik senyum jee. Baik budak ye. Tak meragam. Tapi harini die tak sihat la. Batuk dan demam. First time la die mkn ubat demam. #afrinDayyan

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Makan2 menyambut org kuantan. Nurul Farida Aini Najah Yusoff Lamfawiah Yusoff

10 September 2014

From Nurul Afzan Aini's Facebook

Alhamdulillah kehidupan makin tenang, takde lg kalut pagi2 dan petang. Hehe Harap2 maid ni berjuruh la. Harini on the job training Day 2.

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Tadaaaa!! Affan's new look. Hehehhehe. Hensem tak?? #cabutGigi

01 September 2014

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Grrrr budak ni nangis2 mencebik2 muke mase mama tgh drive. Eii last2 kene berhenti kat tepi, dukung die sambil drive. Tapi buat tu dah kat area rumah la (jalan kampung) Adoi, jangan la Mcm ni Afrin. Cuak mama nak drive kalau nangis guling dalam carseat sampai kaki ke atas, kepale ke bawah dah nak terkeluar car seat.

Blog Widget by LinkWithin