29 July 2014

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Harini tema kaler oren. Affan ngan Afeef tu dok nyanyi "Let it Go" kat belakang tu siap ngan gaya sekali. Si Afrin tgh menghilangkan dahaga. #aidilfitri2014

28 July 2014

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Mama bersama 3 org anak. Si abg dua2 tgh makan cookies. #aidilfitri2014

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Selamat Hari Raye Aidilfitri!! Dari kami, Afzan, Afat Affan, Afeef, Afrin Ps: susah beno nak bergambo. Ni jela gambar yg plg ok huhu. Ps 2: tema purple harini #aidilfitri2014

22 July 2014

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Seluar Afrin, baru 3 bulan tp seluar mama beli size setahun. Hahaha besar gabak. (Mase beli ni Afrin dalam perut lagi haha)

20 July 2014

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Ambik budak bulat gebu balik taska. Galok betul tengok mama. Mengekek2 gelak n senyum2 je.

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Ambik budak bulat gebu balik taska. Galok betul tengok mama. Mengekek2 gelak n senyum2 je.

From Nurul Afzan Aini's Facebook

Ambik budak bulat gebu balik taska. Galok betul tengok mama. Mengekek2 gelak n senyum2 je.

17 July 2014

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Macam ni lah bile tak de bibik.. Affan: "mama is there anything i can help?" Mama: "ok, u can help me with the dishes" Affan: "ooh i like doing job. Like an adult. Do i get the money if i do job?" Mama: "no, u will get Art & Craft session with mama, 15 minutes a day" And that's the deal. Suke sgt dapat Art & Craft session ngan mama. Time spend with kids is more valuable than money spend on them, right?

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Budak ni dah 3 bulan, 5.6kg. Semalam gi cucuk. Panjang 57cm. Ok la tu. Membesar sehat ye anak mama.

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Affan yang tak puas hati kete mama kecik sgt. Sempit katenye. (Sbb kene dok blkg ngan Afeef) Pastu mase amik Affan, kawan2 die ejek "Kecik nyee kete mama Affan, pendek je." Hahaha

15 July 2014

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Dah siap talapia goreng berlada. Hehe comot betul hiasan lada ngan bawang nye #masak

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Dah siap talapia goreng berlada. Hehe comot betul hiasan lada ngan bawang nye #masak

From Nurul Afzan Aini's Facebook

Dah siap talapia goreng berlada. Hehe comot betul hiasan lada ngan bawang nye #masak

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Saye dah siap mandi. Papa mandikan saye. Skang made utk nyonyot. #Afrin

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Goreng pon sodapp!! #talapia

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Project chocolate chip cookies harini. Kalini nmpak doh elok, tak keras. Harap2 menjadi. Ni mesti tak sempat raye, budak2 ngan bapak budak ngap dulu #chocChipCookies #biskutRaye

11 July 2014

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Afeef's speech Therapgy session. Kalini affan pon nak ikut sekali. Sekarang Afeef belajar PECS. Picture exchange. Die bg kite gambar cookies, kite bg die cookies. Kalau x bg gambar, tak dpt cookies. Affan ni kene terapi utk kurangkan bercakap laa hehe. #speechTheraphy #afeefAisy #autism

09 July 2014

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Ok dah siap pasang. Jenuh dok ulang2 tengok video care pasang. Ok lepas ni time berbuka boleh letak Afrin dlm ni.

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Kerete sorong Afrin dah sampai. Acaner nak pasang ni.

06 July 2014

From Nurul Afzan Aini's Facebook

Pagi tadi sahur minum susu blend ngan kurma je lps tu basuh2 pinggan jap. Dah bakar roti and buat mineral coffee kononnye nak minum kejap lagi sbb baru kol 5 mase tu.. tetibe si Humpty Dumpty tu merengek nak susu. Pastu susukan die, sedar2 dah kol 6. Waaaa. Tak sempat minum air byk2. Maka harap nye hari ni dpt la bertahan dgn hanya sahur susu+ kurma yg di blend dengan SHAKE N TAKE.

From Nurul Afzan Aini's Facebook

Anak2 semua dah gi sekolah.. rutin di bulan puase, bangun seawal 4 pagi preparekn makanan semua bebudak dan bapak budak ni. Skang mase mengemas rumah. Dah siap cuci longkang, buang sampah, siram pokok. Lepas ni kerja2 dalam rumah pulak. Ade lg seminggu je nk jd suri rumah ni.

03 July 2014

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Hehe harini pencapaian agak baik. Baru kol 6.15 dah siap masak 2 lauk (mmg 2 je pon haha) Udang goreng kunyit resepi hentam sajalah labu dengan Telur Bistik pon hentan saje lah. Sayur? Of coz la x de kan.

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Eh?? Humpty Dumpty?? #afrin

01 July 2014

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Tadi gi taska yang akan hantar Afrin kat sane. So esok start hantar. Harap2 nye Afrin dijaga elok dan sihat sentiasa. First time hantar anak kat nursery, sblm ni abang2 die nenek jage.

Blog Widget by LinkWithin