14 May 2014

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Fuhh fuhhh dah sebulan berpantang, harini dah boleh sarung full set Premium Beautiful yang dah dibeli n pakai sejak 3 tahun lepas.. Hoyeahh!! Ingatkan tak padan lagi, cuba jaya jap tadi, berjaya jugak hihi. Dah sarung Premium Beautiful, tengok cermin, wallaweii kempis gile perut!! Hihi flat je, tak nampak lgsg lemak yg mcm ngandung 2 bulan tu. Now dah start berpeluh sket kesan tindak balas FIR tu. Okey selain dari meramping kan body yg baru lepas bersalin ni, PB juga boleh memperbanyakkan SUSU IBU tau. Ni saye mengeksperimen kat diri sendiri la kirenye ni.(coz b4 ni pakai tak breastfeed baby) Okey, sape nak riki2, nak try2 premium Beautiful ni, just contact saye ye, Afzan 012-2083854

No comments:

Blog Widget by LinkWithin