01 April 2014

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Testimonial terbaru from my customer yang dah habis sekotak BB Plus Collagen. Harini die sms nak beli sekotak lagi and die kate nak diskaun lg. Hehe saye suggest jadi ahli je, terus dapat diskaun. Alhamdulillah die setuju je. Memang jimat jadi ahli, nnt dapat bonus lagi. Mane la tau, lepas kite pakai nampak perubahan ketara, kawan2 pon tanye, boleh la jualkan kat kawan2 jugak kan. Sharing is caring!

No comments:

Blog Widget by LinkWithin