10 April 2014

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Bagi ibu-ibu yang mengandung, semestinye mencari product2 yang selamat utk baby kan. Saye amalkan syampoo dan body wash dari Garam Buluh ni. Perut yang tegang pon takde lah gatal sangat bile pakai body wash ni. Kulit pon rase lembab je. Kulit kepale pon rase segar and tak gatal-gatal dah sejak pakai syampoo Garam buluh Marine Essence ni. Memang gabungan yang mantap la. Hehe nanti baby keluar pon, baby boleh pakai body wash ni je buat sabun.

No comments:

Blog Widget by LinkWithin