02 April 2014

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Tadi first time pos guna KTMD (KTM distribution). Macam tak caye, barang berat 4kg, pos ke KL charge nye RM11.70 je Lepas ni kalau brg berat2 tak payah dah pakai pos laju atau Skynet. Pakai KTM je murah. Same je 1-2 hari sampai la. Org KTM tu kate td, kalau self pickup kat stesen or cawangan die mmg murah je. 60kg RM60 je. Hebat!! Sesuai utk org jual borong. Pls take note ye online2 seller sekalian. Saye sbg seller kalau boleh nak charge customer plg minimum bab2 postage ni. Yela, customer byr mahal pon, bukan kite untung ke ape kan. And kalau postage murah, laagi la customer suke berurusan nan kite and nak beli byk terus.

No comments:

Blog Widget by LinkWithin