10 April 2014

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Dah 2 orang whatsapp bgtau ade masalah period berpanjangan. Means lepas period yg seminggu tu, masih keluar sikit2 lagi beberapa hari & minggu. Katenye dah jumpa doctor tapi doctor kate takde pape masalah. Consult punya consult berkenaan penggunaan dan cara makan Herba Maharani, memang nampak macam berminat, tapi bab nak bank in duit senyap terus. Pelik jugak, sebab sorang tu nak kawen dan sorang lagi dah kawen. Saye tak kisah kalau x nak beli, saye cuma offer alternative solution.. Kesian sebenarnye ngan diorg ni coz ade masalah tu. Camne la nak berikan yg terbaik utk suami dan kesuburan pon terjejas, sukar nak dpt anak. Harap2 nye terbuka lah hati mereka utk cuba apa2 ubat / kaeda sekalipun bagi mengatasi masalah tu coz rasenye nilai kesihatan tu jauh lebih penting dari duit kan.

No comments:

Blog Widget by LinkWithin