23 April 2014

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Perghh baru setengah jam pakai bengkung (waist nipper) Premium Beautiful ni, dah berpeluh2 dahi. Tu baru pakai 1 piece je. Belum lagi full set 3 piece. Bile lame tak pakai, tetiba pakai mmg selalu mcm tu. Coz tindak balas Far Infrared Rays (FIR) tu kan, hangat je rase macam bertungku pulak tindak balas die. Memang best la, lepas pantang boleh sambung jual Premium Beautiful la gini :)

No comments:

Blog Widget by LinkWithin