11 April 2014

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Alhamdulillah, tengah sakit2 tunggu mase nak bersalin ni pon masih ade orang order barang. Hehe memang dah standby bawak balik ke Kuantan segale plastik pembungkus Pos Laju, borang Pos laju, gunting & selotape nak bungkus barang kot-kot customer order. Bab-bab bisnes tak lupe, tapi yang sadis nye lupe bawak balik surat nikah, huhu nanti nak daftar name baby camne, kene la amik kat Dungun dulu.

No comments:

Blog Widget by LinkWithin