15 March 2014

Agen Sabun Marine Essence




Semalam lame sgt tunggu checkup kat KMC, pastu cari brg2 baby lagi, tak sempat nak gi stokis.

Huhu harini misi menambah stok akan diteruskan. Dah siap2 kumpul order ni nak gi amik kat stokis.

Yang best nye, agen yg dok Brunei, dpt customer kat Semenanjung hehe. Ala beniaga online je kat fb n whatsapp, dpt jugak la tambah duit belanja dapur kan.

Sape nak jadi agen, jgn segan2, roger je saye k. Afzan 012 2083854

No comments:

Blog Widget by LinkWithin