17 March 2014

Marine Essence Body Wash & Shampoo



Hari2 pakai bodywash and syampoo Marine Essence ni, tapi lupe nak share kebaikannye kat kawan-kawan. Ampun ye.

Ni meh nak kabo, shampoo ni tak de bahan chemical berbahaya. Ramuan utama die garam buluh. Elok sangat la utk org mengandung mcm saye. Pastu kalau yg ade masalah kelemumur atau kulit kepale gatal-gatal tu, haa elok sgt la pakai syampoo ni tau.

Guna body wash + syampoo garam buluh ni, memang terbaikk

Meh order. Murah je. Afzan 012-2083854

No comments:

Blog Widget by LinkWithin