18 March 2014

From Nurul Afzan Aini's Facebook

Yeay dah 35 weeks. Tak sabar nye nak bersalin cepat-cepat. Hehe kalau boleh harap-harap by 37-39 weeks dah berasalin. Rase dah berat sangat perut ni. Memang tak larat nak berjalan, turun naik kereta pon se'eh. Sekarang asik rase nak makan buah je. Stock buah mesti kene ade pastu nak yang sejuk2 je. Epal, orange, anggur, mangga eiii best nye!! Pastu suke sgt minum susu. Susu lembu ke, susu kambing ke, semua suke. Mood pon ok je lately. Takde emo2 sangat dah. Tp kadang2 garang jugak ngan bebudak 2 org ni. Hehe tapi rase ok sket la bile suami saye layan dgn baik, penuh kasih sayang gituu. Haha. Doakan saye bersalin cepat, senang dan selamat ye. Tak sabar nak jumpa baby and nak cuti lamaaaaaaaa!! Hehe.

No comments:

Blog Widget by LinkWithin