31 March 2014

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Altiviti sepah2 dan macam-macam ragam dua beradik ni sebelum tido. #affan #afeef

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Altiviti sepah2 dan macam-macam ragam dua beradik ni sebelum tido. #affan #afeef

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Altiviti sepah2 dan macam-macam ragam dua beradik ni sebelum tido. #affan #afeef

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Altiviti sepah2 dan macam-macam ragam dua beradik ni sebelum tido. #affan #afeef

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Altiviti sepah2 dan macam-macam ragam dua beradik ni sebelum tido. #affan #afeef

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Altiviti sepah2 dan macam-macam ragam dua beradik ni sebelum tido. #affan #afeef

From Nurul Afzan Aini's Facebook

Altiviti sepah2 dan macam-macam ragam dua beradik ni sebelum tido. #affan #afeef

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Dah nak tido pon sempat makan kek dulu

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



OK closing sale bulan 3 settle. Kelam kabut order dari dua stokis. stokis KL and Kuantan. Hehe. So harini settle Garam Buluh 1, BB Plus 3, syampoo 3, sabun marine essence 3, mineral coffee 1. Tq adikku Nurul Farida Aini yg tlg settlekan order org2 kuantan. Sape nak COD area kuantan boleh contact adik saye ye. Nurul 012 989 4344

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



OK closing sale bulan 3 settle. Kelam kabut order dari dua stokis. stokis KL and Kuantan. Hehe. So harini settle Garam Buluh 1, BB Plus 3, syampoo 3, sabun marine essence 3, mineral coffee 1. Tq adikku Nurul Farida Aini yg tlg settlekan order org2 kuantan. Sape nak COD area kuantan boleh contact adik saye ye. Nurul 012 989 4344

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



OK closing sale bulan 3 settle. Kelam kabut order dari dua stokis. stokis KL and Kuantan. Hehe. So harini settle Garam Buluh 1, BB Plus 3, syampoo 3, sabun marine essence 3, mineral coffee 1. Tq adikku Nurul Farida Aini yg tlg settlekan order org2 kuantan. Sape nak COD area kuantan boleh contact adik saye ye. Nurul 012 989 4344

From Nurul Afzan Aini's Facebook

OK closing sale bulan 3 settle. Kelam kabut order dari dua stokis. stokis KL and Kuantan. Hehe. So harini settle Garam Buluh 1, BB Plus 3, syampoo 3, sabun marine essence 3, mineral coffee 1. Tq adikku Nurul Farida Aini yg tlg settlekan order org2 kuantan. Sape nak COD area kuantan boleh contact adik saye ye. Nurul 012 989 4344

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Afeef Aisy.. Dah 4 tahun anak mama ni. Budak genius ni. :)

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Jerawat badan hilang dengan Sabun Marine Essence. Jangan tunggu lagi, cuba sekarang. Nak cuba satu bar dulu pon boleh. Afzan 012-2083854

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Jerawat badan hilang dengan Sabun Marine Essence. Jangan tunggu lagi, cuba sekarang. Nak cuba satu bar dulu pon boleh. Afzan 012-2083854

From Nurul Afzan Aini's Facebook

Jerawat badan hilang dengan Sabun Marine Essence. Jangan tunggu lagi, cuba sekarang. Nak cuba satu bar dulu pon boleh. Afzan 012-2083854

29 March 2014

From Nurul Afzan Aini's Facebook

Seronoknye Afeef main kat kampung

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Seronoknye Afeef main kat kampung

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Seronoknye Afeef main kat kampung

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Seronoknye Afeef main kat kampung

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Seronoknye Afeef main kat kampung

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Seronoknye Afeef main kat kampung

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Tarik upih. Excited betul affan first time jumpe upih ni haha

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Tarik upih. Excited betul affan first time jumpe upih ni haha

From Nurul Afzan Aini's Facebook

Tarik upih. Excited betul affan first time jumpe upih ni haha

28 March 2014

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Kepade sesape yg gune credit card for online transaction, beware of this fraud. Saye baru kena td. Ade dpt 3 sms mcm ni yg kate saye ade buat transaction amount euro12.99. Selang masa 1 saat between each transaction. Saye memang selalu guna credit card ni utk order barang dari US, but memang tak de buat ape2 purchase dari oversea pon harini. And suspicious dgn sms tu, terus call Maybank Credit Card Centre. Maybank cakap, memang fraud sbb smlm pon ade org call kena kes yg same. So now credit card dibatalkan dulu and nnt kene tgk dalam statement amount tu di charge ke tak. Kalau tak charge takpe, but if charged, kene isi borang "dispute" pulak. Kalau kire2, lebih RM200 gak tu. Huhu. Harap2 nye tak di charge la. So moral of the story, cepat2 call cutomer service if ade unauthorized transaction ye.

26 March 2014

25 March 2014

From Nurul Afzan Aini's Facebook

Ni la BB Plus Collagen yg saye minum since 2 tahun lepas. Time pregnen pon boleh minum tau. Walau tak promote sangat, ade jugak kawan2 yang tanye, saye pakai product ape. So just terus terang je, bgtau sy minum BB Plus ni. Yelah bende yg baik, elok dikongsi kan. Boleh tlg kawan2 dapatkan bende yang memang dah terbukti BERKESAN dan berbaloi dengan harga. (Coz saya sendiri pon memang guna) Nak cuba ber BB Plus? Contact Afzan 012-2083854

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Ni la BB Plus Collagen yg saye minum since 2 tahun lepas. Time pregnen pon boleh minum tau. Walau tak promote sangat, ade jugak kawan2 yang tanye, saye pakai product ape. So just terus terang je, bgtau sy minum BB Plus ni. Yelah bende yg baik, elok dikongsi kan. Boleh tlg kawan2 dapatkan bende yang memang dah terbukti BERKESAN dan berbaloi dengan harga. (Coz saya sendiri pon memang guna) Nak cuba ber BB Plus? Contact Afzan 012-2083854

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Ni la BB Plus Collagen yg saye minum since 2 tahun lepas. Time pregnen pon boleh minum tau. Walau tak promote sangat, ade jugak kawan2 yang tanye, saye pakai product ape. So just terus terang je, bgtau sy minum BB Plus ni. Yelah bende yg baik, elok dikongsi kan. Boleh tlg kawan2 dapatkan bende yang memang dah terbukti BERKESAN dan berbaloi dengan harga. (Coz saya sendiri pon memang guna) Nak cuba ber BB Plus? Contact Afzan 012-2083854

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Ni la BB Plus Collagen yg saye minum since 2 tahun lepas. Time pregnen pon boleh minum tau. Walau tak promote sangat, ade jugak kawan2 yang tanye, saye pakai product ape. So just terus terang je, bgtau sy minum BB Plus ni. Yelah bende yg baik, elok dikongsi kan. Boleh tlg kawan2 dapatkan bende yang memang dah terbukti BERKESAN dan berbaloi dengan harga. (Coz saya sendiri pon memang guna) Nak cuba ber BB Plus? Contact Afzan 012-2083854

24 March 2014

From Nurul Afzan Aini's Facebook

Persiapan nak bersalin & berpantang hampir settle: ✔️ repair breast pump (kos repair daje dh lebib rm350 utk 2 pam huhu) ✔️ rasberry leaf tea (utk mudahkan bersalin) ✔️ set bersalin Nona Roguy (beli loose pack, 3 item je) ✔️ Herba Maharani 3 kotak ✔️ vitamin2 shaklee & ESP utk bg kenyang mase pantang ✔️ premium beautiful (utk cpt kurus!!) ✔️ bengkung jawa ✔️ supplement utk banyakkan susu (ade 3 jenis yg dah plan nak dibeli) Ok tu saje checklist utk ibu yg nk bersalin ni. Alamak, air zamzam, air selusuh dan VCO blom settle lg.. Byk nyeee nak kene beli. Huhu

23 March 2014

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Pancake for dinner. 1st time buat. Hehe. Boleh laa. Yang ade choc chip tu yang affan la..

19 March 2014

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Mineral coffee ni kan, kalau minum pagi-pagi, campur lak ngan oat, fuhh terus kenyang tau. Coffee ni tak buat perut berangin atau sakit kepale tau sbb die ade magnesium yg meneutral kan asid dlm badan. Elok dijadikan amalan hari-hari. Jom tukar coffee 3in1 yg bahaya tu kepada Mineral Coffee yg bagi manfaat kesihatan ni. Order skang! Afzan 012-2083854 #mineralcoffee #afzan #coffee #garambuluh

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Mineral coffee ni kan, kalau minum pagi-pagi, campur lak ngan oat, fuhh terus kenyang tau. Coffee ni tak buat perut berangin atau sakit kepale tau sbb die ade magnesium yg meneutral kan asid dlm badan. Elok dijadikan amalan hari-hari. Jom tukar coffee 3in1 yg bahaya tu kepada Mineral Coffee yg bagi manfaat kesihatan ni. Order skang! Afzan 012-2083854

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Malam2 sambil tgk tv, meh pekena mineral coffee dulu. Coffee yg elok utk kesihtan coz kaya dgn magnesium. So yg diabetis, darah tinggi,migrain or pregnen takyah risau2 minum mineral coffee ni tau. Minum dengan penuh nikmat gituu. Sape nak saye pos esok? Boleh bank in mlm ni atau pg esok. Rm26.50 je. Afzan 012-2083854

18 March 2014

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Milk, banana and dates smoothies. Chilled! Enough for dinner. Sedap minum sejuk2 time panas berbahang ni. Haishh patutnye tak elok sgt minum sejuk2 time ngandung ni, tapi musim panas ni, memang tak leh tahan la. Asek nak minum juice n ice blended je. Harap2 baby tak jaundice nanti. Coz dah amalkan minum susu kambing and anggur hitam. Esok2 kena amalkan minum madu pulak.

From Nurul Afzan Aini's Facebook

Yeay dah 35 weeks. Tak sabar nye nak bersalin cepat-cepat. Hehe kalau boleh harap-harap by 37-39 weeks dah berasalin. Rase dah berat sangat perut ni. Memang tak larat nak berjalan, turun naik kereta pon se'eh. Sekarang asik rase nak makan buah je. Stock buah mesti kene ade pastu nak yang sejuk2 je. Epal, orange, anggur, mangga eiii best nye!! Pastu suke sgt minum susu. Susu lembu ke, susu kambing ke, semua suke. Mood pon ok je lately. Takde emo2 sangat dah. Tp kadang2 garang jugak ngan bebudak 2 org ni. Hehe tapi rase ok sket la bile suami saye layan dgn baik, penuh kasih sayang gituu. Haha. Doakan saye bersalin cepat, senang dan selamat ye. Tak sabar nak jumpa baby and nak cuti lamaaaaaaaa!! Hehe.

17 March 2014

MARINE ESSENCE RANGE OF PRODUCT



[MARINE ESSENCE RANGE OF PRODUCT]
Ni antara range of product Marine Essence yg berasaskan Garam buluh.

Semuanye sgt natural, sesuai dgn semua jenis kulit n peringkat usia tau. Selamat digunakan especially utk ibu mengandung mcm saye. Baby and kanak2 pon boleh guna.

1. Marine Essence Beauty Bar RM105 (sekotak 3 bar)
2. Marine Essence Body Wash RM33
3. Marine Essence Syampoo RM33
4. Marine Essence Tooth paste RM19

Contact saye utk dptkan stock segera. Yang berminat nak jadi agen pon boleh. Yang penting serius nak berniaga ye.
Afzan 012-2083854

Marine Essence Body Wash & Shampoo



Hari2 pakai bodywash and syampoo Marine Essence ni, tapi lupe nak share kebaikannye kat kawan-kawan. Ampun ye.

Ni meh nak kabo, shampoo ni tak de bahan chemical berbahaya. Ramuan utama die garam buluh. Elok sangat la utk org mengandung mcm saye. Pastu kalau yg ade masalah kelemumur atau kulit kepale gatal-gatal tu, haa elok sgt la pakai syampoo ni tau.

Guna body wash + syampoo garam buluh ni, memang terbaikk

Meh order. Murah je. Afzan 012-2083854

Tortilla Wrap ala-ala KFC Twister



Malam ni makan Tortilla Wrap lagi. Ehehe Kali ni version macam Twister KFC tu.

Letak popcorn chicken, salad, tomato, onion, BBQ sauce, chilli sauce, cheesy sauce, mayonise n mozarella cheese.

Yummy!!!

Packing Parcel



Cek order customer n Pack parcel malam-malam.

Camnilah nak cari duit lebih, kenela keje lebih kan.

Ergo Carrier


 

 



Ade 2 kotak Ergobaby Carrier ni. Kualiti fabric die best sgt2. Kaler cantik, buckle die semua ok sgt2.

Ade design Zebra & Flower ni je. Siap datang dengan kotak, user manual bagai. RM119 je include postage. Sape cepat die dapat. Afzan 012 2083854

15 March 2014

Agen Sabun Marine Essence




Semalam lame sgt tunggu checkup kat KMC, pastu cari brg2 baby lagi, tak sempat nak gi stokis.

Huhu harini misi menambah stok akan diteruskan. Dah siap2 kumpul order ni nak gi amik kat stokis.

Yang best nye, agen yg dok Brunei, dpt customer kat Semenanjung hehe. Ala beniaga online je kat fb n whatsapp, dpt jugak la tambah duit belanja dapur kan.

Sape nak jadi agen, jgn segan2, roger je saye k. Afzan 012 2083854

14 March 2014

Baby's Progress at 34 weeks

At 34weeks, baby weight about 2.1kg. Mama punye weight pon naik dengan sekata haha.

Ok setel dah beli brg-barang nak letak dlm hospital Bag nanti. Yeay! Now tggu baby come out from the pouch je. Hehe last bersalin 4 tahun lps. Dah lupe dah camne perasaannye. Harap2 kali ni pon dipermudahkan.

13 March 2014

Restock Product


Ok kene tido awal, esol nak bawak Afeef gi speech theraphy, pastu gi checkup for 34weeks kat KMC, pastu gi Stokis amik stock utk dropship agen n customer n sendiri punye jugak.

Lepas tu nak beli brg2 persediaan menyambut org baru ni.

Sape nak order:
  • BB Plus Collagen
  • Mineral Coffee
  • Sabun Marine Essence
  • Syampoo & Body wash 
  • Herba maharani
  • filter Bio Aura
  • alas tilam Bio Velocity

boleh order cepat2 ye.

Afzan 012-2083854
Kalau sempat boleh pos terus petang esok.





Blog Widget by LinkWithin