23 February 2014

Dari Pembeli BB Plus Collagen, sekarang dah jadi Agen



Alhamdulillah, semalam Register sorang lagi business partner. Mule2 die beli 3 kotak BB Plus Collagen, lepas tu beli 2 kotak, pastu semalam die nak beli lagi 2 kotak BB Plus Collagen and berminat pulak ngan Sabun Marine Essence tu.

Alang2 die memang continously nak consume BB Plus (kakak die pon dah start ambil BB plus jugak), So saye suggest ape kate die join je ahli, dapat terus harge ahli disamping dapat bonus setiap bulan. At least sambil2 minum BB Plus tu, mane tau kalau ade lagi sedare mare atau jiran2 yang nak beli, boleh beli dari die, sekurang-kurang nye lepas gak kos die nak minum BB Plus tiap2 bulan kan..

Ntah-ntah nanti terus jadi side income die, coz dia ni suri rumah.. tula, peluang datang dalam pelbagai bentuk, just grab je mane yang ade, tak rugi pon, usaha sikit-sikit.. lame jadi bukit kan.. :)

No comments:

Blog Widget by LinkWithin