19 February 2014

Afeef Sakit Tekak

Afeef sakit tekak, 4 hari tak makan. Dah lembik sgt badannye. Masuk hospital la jawabnye.

Huhu kesian budak ni.


Hospital KMC ngan KSH semua dah penuh, takde katil. so terpakse lah gi Hosp Pakar MUIP. dah jumpe doctor cek2 bagai, baru tau insurance company papanye n personal insurance (Prudential) die tak panel ngan hospital tu. so kene byr sendri dulu, lps tu baru claim. huaaa..

Seb baik dapat bilik best. 1 bilik sorang, siap ade ruang tamu lagi. selesa sangat.





 makin kurus si afeef ni, yela, 4 hari ade ulser dalam mulut, 4 harilah tak makan.. turun sekilo.

elok masuk ward, terus nak makan. Die suke sgt kek coklat kukus yang mamanye buat ni. alhamdulillah, asalkan die makan. pastu nenek bawak spagetti pon die makan, hari kedua, dah boleh minum susu n makan bubur n kek. 2 hari je dok ward, dah boleh discharge.

Ni muke sedeh mase nak discharge. Nangis2 die pagi tu sbb boring sangat agaknye.. huhu.. balik rumah, bukan main happy lagi. Si abangnye lak sakit mulut.. die lak makin galak. asek makan kek je kejenye.
 

No comments:

Blog Widget by LinkWithin