07 November 2014

From Nurul Afzan Aini's Facebook

Thanks suamiku for always been there and be the best husband n papa to our little family. Alhamdulillah i'm blessed with a good husband, 3 little heroes and loving family. Dengan bertambahnya usia, harap akan menjadi insan yg lebih baik, lebih banyak sabar, lebih redha, lebih syukur, lebih rajin, dan lebih awet muda 😊😊 7th year Anniversary (4 nov) & 31st birthday (6 nov) . #birthday #anniversary

06 November 2014

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Jom! Papa nak bawak makan2 sempena beday mama #birthday

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Jom! Papa nak bawak makan2 sempena beday mama #birthday

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Jom! Papa nak bawak makan2 sempena beday mama #birthday

From Nurul Afzan Aini's Facebook

Jom! Papa nak bawak makan2 sempena beday mama #birthday

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Kenduri lego. Huhu Afeef tulang tabur, afrin tukang kutip. Amboi pandai lak si Afrin ni mengesot nak capai lego tu. Kalau tak, tak berganjak pon. Huhu ciri2 hero sepah dah terserlah disitu. #afrin #afeef

25 October 2014

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Budak ni tgh tido, kite angkat henfon nak amik gambar die, tetibe die senyum. Haha. Dpt la amik gambar budak tgh senyum mase tido. Amboi, mimpi selfie ke Afrin??

23 October 2014

20 October 2014

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Saye demam la harini. Rase gatal je gusi ni. Gigi beruang saye dah nak tumbuh agaknye. Mama ni, nak bawak saye gi klinik je pon, tapi pakai macam nak gi shopping je.

18 October 2014

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Hi!! Comel tak saye? Mase mengandung kan saye mama tu la asek minum BB Plus Collagen ngan jual Bb Plus Collagen. Terus saye terkolagen same. Huhu. Tak macho la putih gebu sgt. Huhu

16 October 2014

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Ya Allah, Afeef anak bertuah, genius, bijak, pandai dan istimewa.. Pandai nye die kaler kambing tu jadi biru. Semalam baru je dikemaskan bilik tu, harini macam dilanda ribut taufan huhu. #afeefAisy

13 October 2014

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Afrin sangat comel. Si comel mama. Cepat sangat besar. Huhu nak tengok Afrin comel lama lagi dan lama lagi

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Afrin sangat comel. Si comel mama. Cepat sangat besar. Huhu nak tengok Afrin comel lama lagi dan lama lagi

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Afrin sangat comel. Si comel mama. Cepat sangat besar. Huhu nak tengok Afrin comel lama lagi dan lama lagi

From Nurul Afzan Aini's Facebook

Afrin sangat comel. Si comel mama. Cepat sangat besar. Huhu nak tengok Afrin comel lama lagi dan lama lagi

03 October 2014

26 September 2014

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Si Afees Aisy yang addicted dengan pam. Tak kira lah ape jenis pam. Pam belon ke, pam basikal, pan letrik, malah pam susu mama pon huhu. Budak Autistic memang mcm tu, die akan ade satu mende die suka. Mende yg pelik2. Hehe. Pam belon tu beli kat kedai RM2. Pastu belikan belon. Haa tenang idup mama, die dok main pam je. Hehe. #afeef #specialboy #autism

24 September 2014

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Tadaaaa!! Sekejap celik, sekejap je dah pejam mate. Senan betul nak tido budak ni. Die golek2 sendri je, tengok2 dah tido. Olololo tomey2 mama. Knape comel sgt Afrin!!!! #afrin

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Tadaaaa!! Sekejap celik, sekejap je dah pejam mate. Senan betul nak tido budak ni. Die golek2 sendri je, tengok2 dah tido. Olololo tomey2 mama. Knape comel sgt Afrin!!!! #afrin

From Nurul Afzan Aini's Facebook

Tadaaaa!! Sekejap celik, sekejap je dah pejam mate. Senan betul nak tido budak ni. Die golek2 sendri je, tengok2 dah tido. Olololo tomey2 mama. Knape comel sgt Afrin!!!! #afrin

16 September 2014

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Papamelatan Afeef main Giant Bubble kat tepi panai tadi. Afeef biaselah, mule2 je nak main, lepas tu die lg interested ngan kayu bubble dan tong air sabun tu. Risau je takut die kacau org jual bubble tu. Kadang2 bile die berkelakuan pelik sket dari bebudak lain, confuse kejap nak explain kat org ke tak yg die tu special sket. Sbb die tak peduli pon org larang atau panggil, selamba je kacau org atau amik / usik2 menda die suke.

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Papamelatan Afeef main Giant Bubble kat tepi panai tadi. Afeef biaselah, mule2 je nak main, lepas tu die lg interested ngan kayu bubble dan tong air sabun tu. Risau je takut die kacau org jual bubble tu. Kadang2 bile die berkelakuan pelik sket dari bebudak lain, confuse kejap nak explain kat org ke tak yg die tu special sket. Sbb die tak peduli pon org larang atau panggil, selamba je kacau org atau amik / usik2 menda die suke.

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Papamelatan Afeef main Giant Bubble kat tepi panai tadi. Afeef biaselah, mule2 je nak main, lepas tu die lg interested ngan kayu bubble dan tong air sabun tu. Risau je takut die kacau org jual bubble tu. Kadang2 bile die berkelakuan pelik sket dari bebudak lain, confuse kejap nak explain kat org ke tak yg die tu special sket. Sbb die tak peduli pon org larang atau panggil, selamba je kacau org atau amik / usik2 menda die suke.

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Papamelatan Afeef main Giant Bubble kat tepi panai tadi. Afeef biaselah, mule2 je nak main, lepas tu die lg interested ngan kayu bubble dan tong air sabun tu. Risau je takut die kacau org jual bubble tu. Kadang2 bile die berkelakuan pelik sket dari bebudak lain, confuse kejap nak explain kat org ke tak yg die tu special sket. Sbb die tak peduli pon org larang atau panggil, selamba je kacau org atau amik / usik2 menda die suke.

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Papamelatan Afeef main Giant Bubble kat tepi panai tadi. Afeef biaselah, mule2 je nak main, lepas tu die lg interested ngan kayu bubble dan tong air sabun tu. Risau je takut die kacau org jual bubble tu. Kadang2 bile die berkelakuan pelik sket dari bebudak lain, confuse kejap nak explain kat org ke tak yg die tu special sket. Sbb die tak peduli pon org larang atau panggil, selamba je kacau org atau amik / usik2 menda die suke.

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Papamelatan Afeef main Giant Bubble kat tepi panai tadi. Afeef biaselah, mule2 je nak main, lepas tu die lg interested ngan kayu bubble dan tong air sabun tu. Risau je takut die kacau org jual bubble tu. Kadang2 bile die berkelakuan pelik sket dari bebudak lain, confuse kejap nak explain kat org ke tak yg die tu special sket. Sbb die tak peduli pon org larang atau panggil, selamba je kacau org atau amik / usik2 menda die suke.

From Nurul Afzan Aini's Facebook

Papamelatan Afeef main Giant Bubble kat tepi panai tadi. Afeef biaselah, mule2 je nak main, lepas tu die lg interested ngan kayu bubble dan tong air sabun tu. Risau je takut die kacau org jual bubble tu. Kadang2 bile die berkelakuan pelik sket dari bebudak lain, confuse kejap nak explain kat org ke tak yg die tu special sket. Sbb die tak peduli pon org larang atau panggil, selamba je kacau org atau amik / usik2 menda die suke.

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Pagi2 ronda sekeliling rumah cek pokok2 bunge. Tengok2 dah bercambah sebijik benih bunge matahari yg tanam 4 hari lepas. Yg lain belum bercambah lg. Td nampak byk semut. Semut!! Ko jangan bawak lari bijik kuaci aku tau. Beria nak tanam Sunflower kat laman nanti ni. Harap2 nye byk lg la yg akan tumbuh #goGreen #sunflower

13 September 2014

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Budak comey n dah 5 bulan la harini!! Dah pandai meniarap. Suke sangat kalau org agah die. Asik senyum jee. Baik budak ye. Tak meragam. Tapi harini die tak sihat la. Batuk dan demam. First time la die mkn ubat demam. #afrinDayyan

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Budak comey n dah 5 bulan la harini!! Dah pandai meniarap. Suke sangat kalau org agah die. Asik senyum jee. Baik budak ye. Tak meragam. Tapi harini die tak sihat la. Batuk dan demam. First time la die mkn ubat demam. #afrinDayyan

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Budak comey n dah 5 bulan la harini!! Dah pandai meniarap. Suke sangat kalau org agah die. Asik senyum jee. Baik budak ye. Tak meragam. Tapi harini die tak sihat la. Batuk dan demam. First time la die mkn ubat demam. #afrinDayyan

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Makan2 menyambut org kuantan. Nurul Farida Aini Najah Yusoff Lamfawiah Yusoff

10 September 2014

From Nurul Afzan Aini's Facebook

Alhamdulillah kehidupan makin tenang, takde lg kalut pagi2 dan petang. Hehe Harap2 maid ni berjuruh la. Harini on the job training Day 2.

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Tadaaaa!! Affan's new look. Hehehhehe. Hensem tak?? #cabutGigi

01 September 2014

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Grrrr budak ni nangis2 mencebik2 muke mase mama tgh drive. Eii last2 kene berhenti kat tepi, dukung die sambil drive. Tapi buat tu dah kat area rumah la (jalan kampung) Adoi, jangan la Mcm ni Afrin. Cuak mama nak drive kalau nangis guling dalam carseat sampai kaki ke atas, kepale ke bawah dah nak terkeluar car seat.

30 August 2014

From Nurul Afzan Aini's Facebook

Tercapai jugak impian Affan nak gi Legoland. Tadi nampak je legoland dari jauh terus excited mcm histeria ahaha. Sabo jela budak ni. #legoland

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Tercapai jugak impian Affan nak gi Legoland. Tadi nampak je legoland dari jauh terus excited mcm histeria ahaha. Sabo jela budak ni. #legoland

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Tercapai jugak impian Affan nak gi Legoland. Tadi nampak je legoland dari jauh terus excited mcm histeria ahaha. Sabo jela budak ni. #legoland

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Tercapai jugak impian Affan nak gi Legoland. Tadi nampak je legoland dari jauh terus excited mcm histeria ahaha. Sabo jela budak ni. #legoland

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Tercapai jugak impian Affan nak gi Legoland. Tadi nampak je legoland dari jauh terus excited mcm histeria ahaha. Sabo jela budak ni. #legoland

29 August 2014

From Nurul Afzan Aini's Facebook

Steamboat time!!

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Ronda2 Sekolah Tun Fatimah. Dulu atuk dtg hantar mama. Skang dtg melawat ex sekolah mama siap bwk 3 cucu. Dah 13 tahun tak jejak STF. Mak abah nak jugak gi tengok. #johor #stf #legolandtrip

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Ronda2 Sekolah Tun Fatimah. Dulu atuk dtg hantar mama. Skang dtg melawat ex sekolah mama siap bwk 3 cucu. Dah 13 tahun tak jejak STF. Mak abah nak jugak gi tengok. #johor #stf #legolandtrip

From Nurul Afzan Aini's Facebook

Ronda2 Sekolah Tun Fatimah. Dulu atuk dtg hantar mama. Skang dtg melawat ex sekolah mama siap bwk 3 cucu. Dah 13 tahun tak jejak STF. Mak abah nak jugak gi tengok. #johor #stf #legolandtrip

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Ronda2 Sekolah Tun Fatimah. Dulu atuk dtg hantar mama. Skang dtg melawat ex sekolah mama siap bwk 3 cucu. Dah 13 tahun tak jejak STF. Mak abah nak jugak gi tengok. #johor #stf #legolandtrip

28 August 2014

From Nurul Afzan Aini's Facebook

Hehe sambutan beday kecil2an je kite. Beday Affan ngan Adam. Moksu Nurul Farida Aini goreng mihun Singapore. Nenek buat Teh o ais. Haha. Suke sgt si Affan dapat Big Box of Lego die tu. Si Adam dapat Lori Bancuh Simen hahah.

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Hehe sambutan beday kecil2an je kite. Beday Affan ngan Adam. Moksu Nurul Farida Aini goreng mihun Singapore. Nenek buat Teh o ais. Haha. Suke sgt si Affan dapat Big Box of Lego die tu. Si Adam dapat Lori Bancuh Simen hahah.

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Hehe sambutan beday kecil2an je kite. Beday Affan ngan Adam. Moksu Nurul Farida Aini goreng mihun Singapore. Nenek buat Teh o ais. Haha. Suke sgt si Affan dapat Big Box of Lego die tu. Si Adam dapat Lori Bancuh Simen hahah.

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Hehe sambutan beday kecil2an je kite. Beday Affan ngan Adam. Moksu Nurul Farida Aini goreng mihun Singapore. Nenek buat Teh o ais. Haha. Suke sgt si Affan dapat Big Box of Lego die tu. Si Adam dapat Lori Bancuh Simen hahah.

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Hehe sambutan beday kecil2an je kite. Beday Affan ngan Adam. Moksu Nurul Farida Aini goreng mihun Singapore. Nenek buat Teh o ais. Haha. Suke sgt si Affan dapat Big Box of Lego die tu. Si Adam dapat Lori Bancuh Simen hahah.

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Hehe sambutan beday kecil2an je kite. Beday Affan ngan Adam. Moksu Nurul Farida Aini goreng mihun Singapore. Nenek buat Teh o ais. Haha. Suke sgt si Affan dapat Big Box of Lego die tu. Si Adam dapat Lori Bancuh Simen hahah.

From Nurul Afzan Aini 's Facebook



Hehe sambutan beday kecil2an je kite. Beday Affan ngan Adam. Moksu Nurul Farida Aini goreng mihun Singapore. Nenek buat Teh o ais. Haha. Suke sgt si Affan dapat Big Box of Lego die tu. Si Adam dapat Lori Bancuh Simen hahah.

Blog Widget by LinkWithin