16 May 2013

Mother's Day Gift

I don't celebrate mother's day coz of last year's issue yang katenye tak boleh sambut la, ape la. So this year i tak wish sesiapa pon dan tak berapa kisahkan sgt Mother's day ni.

But lil cute Affan just melt my heart bile amik die balik sekolah

Affan: Mama, mama close ur eyes.
Mama: Macam mane mama nak drive kalau tutup mate.
Affan: Alaaa tutup la mate, bukak tudung tu. Affan ade necklace untuk mama.
Mama: haha, Affan pakai kan je la atas tudung mama ni. 
It's soo cute. Thanks Affan!

So, now i declared that i'm celebrating Mother's day everyday in my life!



Ni Gambar Affan tengah buat neclace ni, Teacher die Whatsapp kat saye. hehe. Teacher die cakap, he's so passionate making it. olololoh.. Smart boy Affan! Mama love u soooo much!

Semalam pon sebelum tido, die cakap lagi pasal neclace tu..
Affan : Mama, u know the neclace i give to you, i made it myself
Mama : Yes i know. Oh, u make it by yourself right? Its soo beautiful.
Mama : Do u love mama?
Affan : Yes, i looove u..

Mama: Affan nanti Affan dah besar, Affan sayang mama tak?
Affan: Sayang!
Mama, Nanti Affan dah work, Affan sayang mama tak?
Affan : Dah work macam mama ke?
Mama: Ye..
Affan: Sayang jugak.

Smile. smile. smile :)


No comments:

Blog Widget by LinkWithin