29 May 2013

Lelaki pon boleh jual Kolagen

Stok BB Plus Collagen


Minggu lepas saye kirim kat En Suami bawak BB Plus Collagen 5 Kotak, Herba Maharani 2, dan 4 gift set baju baby ke opis die.

Kat opis die ade 3 orang je pompuan. Hehehe, Laku 4 kotak BB Plus Collagen coz diorang amik promo Buy 3 Free 1.

Lepas ni En suami nak gi promote kat department lain pulak. Die kate, "Macam mane nak jual ni, barang dah tinggal sikit la yang".. (tinggal sekotak je Collagen & 2 kotak Maharani)

Tak sangke, my Hubby boleh buat sale almost RM500 dalam mase sejam je, kalah wife die yg dah bertahun2 bisnes.

Heheh, Sape kate lelaki tak boleh jual Collagen??  


Bbplus collagen ni untuk kesihatan kulit, and kesihatan tulang rawan /joints!!
Kulit lebih hydrated (whole body!) yang mana ada kulit tumit merekah pun boleh cuba and good utk yg sakit2 lutut tuuu.. After umur 25 pengeluaran collagen kita berkurang so start early to prevent premature ageing jeragat n wrinkle boleh timbul before you reach 30!! Yikes!!!!
Rm180 for each box of 20 sachet
Now ada promo 3box free 1 box so u get to save RM180!

But, saye ade special price yg lagi murah untuk yang beli pakej Buy 3 free 1 ni tau. Limited to 20 Sets je, dah ade org beli 3 set. so ade lagi 17 set. Kalau nak harge gile best ni, Contact saye personally k.
 
Untuk yang nak kawin lepas raya tu just nice 4 box sampai august by dat time mmg glowing gituuuu
Ooohhh yang nak balik raya bagi surprise kat orang kampung dgn kulit yang improved pun bolehhhh

Ade Kelulusan KKM, so jangan risau k. Pregnant woman dan Breastfeed Mom pon boleh minum. Nanti kulit baby pon cantik jugak


Mak saye dah 2 minggu minum BB Plus Collagen. Mak taknak kalah, ape anak die makan, die nak jugak. Hehe.

Die kate mule2 amik BB Plus Collagen ni, batuk2 sampai keluar lendir kahak, but seminggu lepas tu dah ok and now dah tak selsema lagi pagi2. Kulit muke mak pon dah tak kering sangat. Nampak lembab je.

Nanti nak amik gambar ngan mak tunjuk bukti kat fb ye. 


*p/s: Permohonan utk jadi Dropship agent Sabun Marine Essence ditutup sementara waktu kerana ketandusan stok.

*p/S 2: Permohonan untuk jadi Dropship agen BB Plus Collagen dibuka!! Tak perlu modal, tak perlu keluar rumah untuk amik barang dari stokis atau pos barang kat pos laju. Semua saye yang buat. Anda cuma promote dan tunggu duit masuk.

Contact saye, Afzan 012-2083854

No comments:

Blog Widget by LinkWithin