25 May 2013

BB Plus Collagen Murah

BB Plus Collagen yang Berkesan dan Murah!!

Efek BB Plus Collagen
Love the BB Plus Collagen effect to my skin! Muke dah kurang berminyak, kurang frackles, and pori-pori mengecik. Smooth je. Now saye dah tak pakai liquid foundation. Just pakai compact powder je. Tu gambar kat atas tu, tanpa make up tau. Sukaaa! Dah tak payah mekap beria, kulit muka dah sedia ada sekata, cerah dan glowing gitu. Hehehe

Ready To Drink
This is how i drink my BB Plus Collagen. Tuang je satu sachet dalam cawan dan kacau. Sedappp rase mcm blackcurrent gitu. Takde rase hanyir tau.

Ooh kepada yang dah lame teringin nak minum BB  Plus Collagen ni atau kepada yang dah pernah beli and nak beli lagi, ni ade berita Baik Punya!

Now ade offer BUY 3 FREE 1!!

Ini promosi paling KEBABOM setakat ni!!


Cube kire ek, Harge sekotak RM180, Beli Tiga Kotak, RM540, Dapat Free lagi 1 kotak
So, sekotak jatuh harge RM135 je!!

Mendengarkan Ke BESTan pakej ni, Alhamdulillah, ramai yang booking pakej buy 3 free 1 BB Plus Collagen and malam semalam je dah 3 orang interested nak jadi agen BB Plus Collagen ni. Sambil-sambil online FB, dapat tambah duit poket syiok jugak kan. Kulit makin cantik, duit poket bertambah, boleh standby utk perbelanjaan bulan Puasa dan raye nanti kan.

Oh, lagi best nye, Kalau join ahli atau jadi my dropship agen, Hargenye laaagiii murah tau. senang cakap, Kalau jual 4 kotak, boleh dapat untung RM270..

Kalau jual 10?, kalau jual 100 kotak? agak-agak berape banyak dapat dikumpul menjelang raye nanti? 
Yang pastinye, kalau jual 180 kotak, dapat RM15,050 tau!! Cek balik, 5 angka tuuu. tak caye? 
Contact saye, saye bagi details pengiraan nye. (Afzan, 012-2083854)


Sesape yg nak booking dulu pakej Buy 3 Free 1 ni, boleh Contact ye, bukan ape, takut nanti dah takde stock. sbb skang org zass amik 4 kotak terus coz ngam-ngam supply untuk guna sekarang sampai raye. Nak muke awet mude di pagi raye lah katekan


SMS/Whatsapp/ Call : Afzan 012-2083854

FB Saye: Nurul Afzan Aini
Area : Kuantan, Dungun, Paka 

Oh, nak kenalkan, My dropship agen :

Mengapa memilih BB Plus?
 
BB Plus Collagen bukan collagen rumpai laut ye.
BB Plus diperbuat daripada kolagen ikan yang bermutu tinggi. Kolagen ikan dikelaskan sebagai Kolagen Jenis 2, yang mempunyai struktur rantaian asid amino yang seakan-akan sama seperti yang terdapat dalam kolagen manusia. Habitat semulajadi ikan menyebabkan kolagen ikan mempunyai kandungan Prolin dan Glisin yang cukup dalam suhu badan ikan yang rendah iaitu sama seperti kolagen manusia. Prolin dan Glisin adalah dua jenis asid amino yang penting untuk penghasilan kolagen, mengekalkan kecantikan kulit dan kesihatan rawan. Kolagen ikan ditukarkan menjadi peptida dengan menggunakan teknologi terkini untuk sumber kolagen yang kaya dan kesan penyerapan yang lebih baik. 

No comments:

Blog Widget by LinkWithin