19 April 2013

Showcase SOHONISTA di PWTC

 This is Yesterday's event. PM melancarkan Showcase SOHONISTA di PWTC.
And TLC (Top Leader Circle) team pon join same showcase tu. Tengok semangat betul Kak Salha (Ikon SOHOnista) kite ni memberi penerangan kepada yang masih blur blur pasal SOHO ni.. Apo ko bondo SOHO ni jang??


My Leaders from TLC.. Sangat komited mereka ni. Insyaallah dengan tunjuk ajar dari diorang, saye pon nak jadi SOHOnista yang berjaya dan dapat bantu raaaaamaiiii lagi wanita-wanita lain di luar sane intuk cari pendapatan tambahan.




Amboi, happy nye dapat bergambar dengan PM ye.. Tak sangke kan, dengan bisnes dari rumah je pon boleh bawak kite ke tahap dikenali Serata Malaysia atas usaha mulia ni dan dapat perhatian PM dan Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat, Datuk Seri Shahrizat
PM sendiri pon support SOHO Biz.. yeah, makanya tak apelah pekerja Government menerajui bidang perniagaan dari rumah kan? Boleh kerja lepas office hour and weekend. Yeah, i love multiple source of income. 
 So that kite tak terlalu bergantung kepada satu income saje dan marah2 kalau harga barang naik. And if do it the right way, memang boleh dapat income lebih dari gaji bulanan tanpa mengabaikan tanggungjawab kepada kerja hakiki ye kawan-kawan.

Bile dah ade money freedom, tak perlu berhutang lagi nak beli kereta, rumah atau guna kredit kad. Anak-anak pon boleh dapat the best education tanpa perlu kita berhutang :)
 *******
Nak ada SOHO anda sendiri tapi tak tahu macam mana nak mula, nak jual apa, macam mane nak promote, macam mane nak jual? Jangan risau ye, saye ade solution untuk itu.
Just contact saye, Afzan 012-2083854 for more info 

No comments:

Blog Widget by LinkWithin