08 April 2013

Petua Mencerahkan Ketiak dan Tengkuk Gelap

Bawah ketiak Gelap?

Belakang tengkuk hitam?

Celah paha gelap?

Masalah Ekzema?

 

Memiliki ketiak hitam atau gelap tentu sangat memalukan dan membuat kita kurang selesa, segan dengan diri sendiri dan pasangan kan.. especially yang sexy2 tuh. hehe
Ketiak hitam dan gelap dapat disebabkan terlalu kerap mencukur atau mencabut bulu ketiak, atau akibat adanya pengumpulan sel-sel kulit mati. Selain itu, ketiak yang gelap dan hitam bisa juga disebabkan kerane penggunaan deodorant yang tidak sesuai dengan jenis kulit.

Kulit ketiak menjadi hitam dan gelap bisa juga disebabkan oleh peluh yang mengering di kawasan lipatan ketiak yang boleh menggelapkan kulit. Selain itu, faktor usia, perubahan hormon, kehamilan dan faktor genetik juga dapat menjadi penyebab kulit ketiak menjadi gelap.

Selain tu, bahagian2 lain yang gelap macam celah paha tu maybe disebabkan pergeselan kulit semase berjalan, pengumpulan daki, peluh dan jarang sental juge. hehe

 Kepade yang ade masalah ketiak gelap, belakang tengkuk gelap atau celah paha gelap ni, jangan stress2 ok. Nasib anda baik coz dah ade Sabun Marine Essence Beauty Bar ni. Dah ramai customer yang beli dan berpuas hati.

Testimonial terbaru :

- Pelanggan ni beli satu bar untuk trial-

"Kak, dan kecik jadi sabun tu kak husband saye pakai. Haritu belakang tengkuk die gelap, die pakai sabun tu, dah cerah dah kulit belakang tengkuk die..Ni die suruh saye order lagi sabun tu.." 



Setakat ni, customer yang order, ada dikalangan yang tengah pregnant.  Actually perubahan hormon semase mengandung juge boleh menyebab kanmasalah ketiak gelap ni.. Sabun ni selamat ye, untuk orang mengandung cozdie diperbuat dari bahan2 semulajadi. Boleh click SINI for more info.

 





Call / SMS / Whatsapp : 
Afzan 012-2083854

No comments:

Blog Widget by LinkWithin