14 April 2013

Jutawan Internet Irfan Khairi - SOHO Biz 2013


I'm All pumped up after seminar SOHO Biz semalam lepas. Yelah, dapat suntikan semangat dari jutawan ni, perpalit gak sikit-sikit aura nak berjaya macam die kan..


 
Saye gerak Jumaat petang dari Kuantan bersame encik suami, driver yang setia. Hehe, Malam tu stay kat The Zon sebelah KLCC tu.

 Bangun pagi-pagi, semangat!

Selepas sedikit breakfast, gi amik barang jualan Baju Baby dulu,

Then pukul 2 dah berada di The Royal Lake Club, Taman tasik Perdana..


Registration


Seminar Start! FULL HOUSE!!

Ramai rupenye nak tau pasal SOHO Biz ni.. duduk rumah sambil jage anak, sambil buat duit.


 Sohinista negara, Salha Zain sedang beraksi.. Hehe, best sangat dengar cerita die, mase mula2 die nak berbisnes, macam2 jenis bisnes die try, Jual brooch, buat kuih raye.. sampai la die jumpe satu business yang ade sistem yang betul n boleh bawak die sampai ke tahap sekarang. 

Kemudian die dah tak menoleh kebelakang lagi. Terus je buat. Until now, die dah buat RM15 juta sales. fuhh!!


Next Session, dan sessi yang ditunggu2, Slot dari Dr Irfan Khairi. Lame jugak, hampir 3 jam! and ape yang boleh saye katekan adalah, ilmu die sangat PRICELESS!! 

Ya Allah, berbaloi sangat rase gi KL n hadir seminar ni. Dahla Free, dapat dengar Tips dari Irfan Khairi pulak tu. Dahla Tips die precise sangat, boleh di applykan dengan senang!

Rase tak sabar nak ajar tips tu kat saye punye Drop Ship agent and my business partner yang tak pergi. Most of the tips is rahsia kejayaan seorang usahawan dan tips berniaga secare online.

Serious best gile presentation dari Irfan Khairi tu. Die jenis cakap laju gile but penuh isi dan fakta. Memang dasyat la die punye ilmu internet business. Insyaallah akan di apply kan.

Care die sangat simple, murah and berkesan. Sesuai sangat la untuk kita2 ni. Thanks organizer SOHO BIZ 2013 yang bagi peluang macam ni.




No comments:

Blog Widget by LinkWithin