18 April 2013

Dropship Agent Sabun Ketiak

Calling for everyone out there yang nak side income tanpa perlu keluar rumah pon. :)
I need a dropship agent for my products... Sabun Marine Essence Beauty Bar, BB Plus Collagen, Nurich Lactolite, Herba Maharani or anything yang u nak la..
Jadi agen dropship ni senang je. Coz tak perlukan modal and tak payah simpan stock. And tak perlu keluar rumah pon nak beli stock dan pos.
I'll do it all for u. What u do is, just promote the product and receive the payment. Apa yg anda perlu ada ialah akaun online banking dan internet access. Tu je :)

Dari dok buang mase online FB tu takde buat ape, baik beniaga kt FB, kecik2 pon takpe.. At least lepas dah buat belanje makan atau susu anak :)
Saye dah buat kira-kira, contoh kalau anda jadi agen dropship agen Sabun Marine Essence tu, if jual 9 kotak seminggu dan dapat jual 36-40 kotak sebulan je pon dah boleh dapat minimum RM800 tau.
Setakat 9-10 kotak seminggu tu kacang jer!! Hehehe coz sabun ni sangat hot selling, now dah abis stock dah pon kat stokis. Huhu, anyway, jangan risau, akan di restock lagi 2 minggu.
Marine Essence Beauty Bar

Nurich Lacto-lite

Marine Essence Beauty Bar

Marine Essence Beauty Bar
If interested to become Dropship Agent, just call me k.. 
Afzan 012 2083854

No comments:

Blog Widget by LinkWithin