24 March 2013

Makan AYAM, GEMUK! huhu. Makanan yang tak dipurify, Yucksssss!!


Boleh check entry-entry saye yang lepas berkenaan Biozone Food Purifier yang banyak kegunaan ni:






So far, Biozone ni saye selalu gune untuk Purify Buah-buahan,  Sayur (Kurang sket, coz tak makan sayur sangat. hehehe). Anak-anak pon makan carrot jer.
 

 Yang memang biase digunakan ialah untuk Purify ayam la.



Selalu, bile purify ayam la yang paling best. hehe coz boleh tengok banyak gile mendapan kat atas permukaan buih tu and boleh tarik2 mende kenyal tu. Euuww Geli, tapi suke buat main. ahahah. teruk kan.


Ikan pon saye selalu Purify jugak. Walaupon saye selalu beli ikan segar kat sini, tapi rasenye lebih hilang la rase was was tu kalau dipurify jugak. hehe.


Haritu, bile Kak Ida dari Koleksi1001 Resipi ade crite pasal Biozone ni kat Blog die, banyak org komen tau.. lupe lak nak taruk sini.. 
Ni haaa saye letak kat blog saye, snang korang nak bace. adakah u all pon rase ape yang diorang rase? 
Iaitu geli bile melihat hasil2 bendasing yang keluar selepas kite purify makanan2 tuh? Dan tak sangka, selame nih, mende2 tu la yang masuk dalam badan kita dan anak-anak?

Uhuk uhuk.. sedeh kan?





So, if u all dah tak sanggup lagi nak makan ayam, ikan, daging, buah2 tanpa di purify, silalah contact saye cepat2 tau.. 

Tak mahal lah Biozone ni, coz ade banyakkkk kegunaan die and boleh digunakan seisi keluarga lak tu. Very low maintenance. Boleh bayar ansuran jugak. so don't worry k.

AFZAN
0122083854

No comments:

Blog Widget by LinkWithin