24 March 2013

Cara Hilangkan Jerawat Badan.

Percaye tak, u all boleh hilangkan jerawat badan serendah RM35 jer. 

Selain dari mencerahkan ketiak, celah paha dan pelipat, Sabun Marine Essence Beauty Bar pon elok jugak utk mengurangkan jerawat badan tau.  



Huhu tak sexy back la kalau belakang macam ni kan? Pompuan mahupon lelaki sure takmo belakang gini kan. especially yang dah kawen tu, malu and segan pulak rasenye kan..

Takpe2 jangan gundah gulana k.. Seb baik ade barang baikk ni. harge nye pon mampu milik gitu.

Mari tukarkan belakang badan jadi sexy back sebegini ok. Barula pasangan suke jer peluk dari belakang and manje-manje awwww ^_^




Kenape sabun ni elok?

PERTAMA : Kerana saya dah CUBA! dan BERKESAN! saye cube sental buih sabun tu kat dagu yang tetibe dihinggapi 3 ketul jerawat comel.

 Lepas tu, esok nye jerawat tu kecut elok dah. Pastu saye tanye2 la pengguna lain. Diorang kate memang pon elok, jerawat cepat kering / kecut and elok jugak utk jerawat kat belakang badan tu. 

So, kepada yang ade jerawat kat belakang badan yang menjengkelkan dan tak sexy itu, moh cepat sental dgn sabun ni.

KEDUA : Antara bahan yang terkandung dalam sabun ni ialah :

Actual size, lebih kurang sebesar tangan saye. Hehe. Boleh potong 2 kalau nak kongsi ngan housemate atau letak kat bilik air lain.

Sekotak tu ade 3 bar, RM105. Tapi boleh je beli loose, for trial kan. So, seketul RM35 ajer. Kalau nak soh saye pos, tambah aje kos pengeposan RM6. 

Abang Pos Laju tu hantar je kat rumah u all, bukan parcel, and terus mandi ye. Hehehe




Order dengan CAL / SMS / Whatsapp:
Afzan 012-2083854

3 comments:

pianza said...

info yang menarik... susah juga nak jumpa sabun khas untuk jerawat badan...

Cik Eka said...

macam best je ni.

kite nak kawen, ade jerawat belakang badan. walaupun tak banyak, tapi tak suke.huwaaa

Anonymous said...

Hurm.... agk2 sabun nie dijual di mana??

Blog Widget by LinkWithin