01 March 2013

Bio Velocity Alas Tilam Ajaib!!

Ingat tak entry saye semalam pasal ade customer yang belikan alas tilam Bio Velocity utk mak nye?

Semalam saye tanye, dah bagi mak tido atas tilam tu tak? Ape efeknye?

Ni ape die reply kat FB message

"wkumsalam..alhamdulillah..mak daa pakai mlm...tido ok, x mcm mlm sebelum nih yg leh tido 2 jam ..mlm td dia tido ajer...ade jgk bgun tp x lama tido blik.ibu jari kaki mak yg skt selama nih tiap kali nk tido daa x skit daa..mak ckp dia bgun dgn segar..arinih ..bdn dia mcm bertenaga dr biasa..dia slalu x leh jln lama2 ..sbb kaki sakit..tp td dia siap kuar jln2 ngn sy ...sy plk yg lenguh dia x lenguh...huhu..syukur...hopefully dia akn sihat sedia kala...nk try kt tok plak bila dia blik umah dia nnti ..dia duk umah anak dia kt terengganu so kna tgu dia blik dulu..tq kak yun sbb perkenalkn tilam ajaib nih"

Apa yang boleh saye katekan, ALHAMDULILLAHHHHH!!

Ya Allah, suke sangat bile dapat bantu orang berkenaan masalah kesihatan mcm ni. Bukan keuntungan yang dikejar tapi lebih kepade berkongsi sesuatu yang bagus kepada org-org yang memerlukan.

Selame ni mereka tercari2 penyelesaian macam ni la.. Tapi tak jumpe, sampai bertahun-tahun menangung derita. Tak sangke dengan ade nye Bio Velocity ni, dpt beri satu pertolongan yg sgt berharga kepada, terutama kepada warga emas.

To those yang tak sanggup tengok ibu bapa atau atuk neneknya menderita tak boleh bangun, tak boleh jalan, tak boleh angkat tangan, boleh contact saye utk cuba dulu Bio Velocity ni.

Tiada paksaan untuk membeli, cuba je dulu. 10 saat dah boleh rasa keajaibannye!

Afzan, 012-2083854





No comments:

Blog Widget by LinkWithin