04 February 2013

Premium Beautiful Mahal?

Premium Beautiful Mahal? Bra n panties biase murah, RM10 pon boleh dapat..

BMW MAHAL. Perodua Kancil MURAH. Dua-dua tu pon kereta jugak. 
Tapi kenape orang beli jugak BMW ye?

Err, u all buat la perbandingan sendiri.
 
Macam ni lah..mahal or murah tu bergantung kepada individu, ada orang kata, harge sebegitu tak mahal.. yang penting BERBALOI ke TAK dengan HARGA nya??

Sebab tu la kitorang offer FREE FITTING and trial, rase sendri macam mane lepas pakai nye. Jangan lah menyebarkan perihal harga mahal, padahal diri sendiri tak pernah pon try pakai.Silap2 kalau sendiri try pakai, tak nak bukak pulak, terus bayar cash, terus nak jadi agen jugak sebab sendri dah rase keBESTan nye. Hehehe.

 Please compare apples to apples.. kalau nak buat comparison, compare la yang setaraf kan. Tengok la ape spesifikasinye, warranty nye, service nye, hasilnye lepas pakai, berapa lama di pasaran, berapa banyak award dan pengiktirafan yang dah pernah dapat, berapa puluh ribu testimoni pengguna yang sangat berpuas hati....

Lagipun, Premium Beautiful ni bukan sahaja untuk bagi bentuk badan cantik, tetapi dia lebih kepada kesihatan. 70% manfaat kesihatan, dan 30% manfaat kecantikan. 

So much usage just by using 1 full corset plus, boleh guna bertahun-tahun.. rasenye kalau dibuat pengiraan kos sangat2 berbaloi, malah lebih murah dari beli pakaian dalam biasa yang bila rosak, koyak, atau hook tercabut, tak boleh dibaiki dan dibuang terus.. 

Alhamdulillah, dah setahun lebih saya pakai Premium Beautiful, memang nampak kesannye pada bentuk badan dan kesihatan. Ada jugak customer-customer saya yang beli set kedua coz selesa sangat pakai dan berbaloi.

Yelah dah rasa pakai barang berkualiti, bila nak beli bra atau girdle biasa dah rase tak berapa best nak pakai. Especially bra la, coz rase sangat perbezaan dari segi support tu. Bila pakai Long Bra Premium Beautiful ni, lelemak di bahagian belakang badan dan bawah ketiak tak akan kelihatan. Tapi kalau pakai bra biase nampak benjolan-benjolan dan lapisan-lapisan lemak tu kat belakang tau.


Pemakaian Premium Beautiful akan memberikan sokongan penuh dan mengekalkan bentuknya dengan pemakaian yang konsisten.

 Uhh lemak di bahagia belakang yang tak boleh di tempatkan dengan elok dengan pemakaian bra biasa..


Contact Me for Free Fitting and Consultation
AFZAN 012 2083854

No comments:

Blog Widget by LinkWithin