20 February 2013

Pakej kesihatan wanita hanya RM65 sebulan


10 biji Herba Maharani sehari for my inner/woman health, balanced hormone, energy and healthy skin.

Saye dah amalkan since bersalin anak yang sulung. 
Suke sangat, especially sebab hargenye murah je,  
RM88 untuk 300 biji kecik2 tu.  
So tahan la sebulan.

Time period tak perlu makan.

Elok tau untuk yang jenis sejuk2 badan / kaki tu.
  Herba ni memanaskan badan. 
Die balance kan hormone, so once hormon kite dah seimbang, takdela masalah period tak teratur, period pain, mood swing, PMS, badan letih lesu atau jerawat dan kulit berminyak.


Stock Herba Maharani
Sekali amik stock, banyak ni haaa.. Yela, kadang2 customer beli 2 kotak terus coz saye offer free shipping kalau beli 2 kotak atau lebih :)


Boleh bace lagi banyak testimonial kat SINI

Contact saye untuk order ye, Afzan, 012-2083854

RM88 sekotak + postage RM8

Beli 2 kotak, Percuma postage :)

No comments:

Blog Widget by LinkWithin