28 February 2013

Nak bagi mak tidur lena dan bangun bertenaga


Semalam lepas kerja, saye gi hantar Alas Tilam Bio Velocity yang dah lama customer Paka order. Baru je dapat stock. Coz permintaan tetiba melonjak. kebanyakan stokis takde stock. Ni pon amik stock dari stokis Cheras.

Actually customer ni beli Premium Beautiful dengan saye bulan lepas. Alam tilam ni die nak belikan untuk mak die pulak. 

Senang kan, bila orang dah tau kite agen Hai-O, ape2 product baru yang die nampak orang lain jual pon, die akan cari kite jugak untuk beli  :)

Saye tanyelah, kenapa mak die nak pakai alas tilam ni.. die cakap, since ayah die meninggal, mak die tak boleh nak tidur malam. Susah sangat nak tidur. Tak tau la kenape.. Dah macam2 care cuba untuk tido dan macam2 ubat hospital makan, tapi tula, ubat2 yang contains chemical ni tak elok sangat mkn selalu kan.

So, tu yang die nak cuba kaedah alternatif macam ni. lagipon senang je, bukan nye kene makan ubat ke ape kan. Cuma perlu tidur je.

Nanti saya akan kerap follow up perkembangan mak die lepas tidur beralaskan Bio Velocity Sleepmate ni ye.

Ok, kat bawah ni ade sedikit kajian dilakukan berkenaan medan tenaga manusia sebelum dan selepas terdedah kepada Bio Velocity ni

Terbukti peningkatan tenaga yeng berganda dan lebih simetri. Ini lah sebabnye badan rase lagi segar, seimbang dan bertenaga.

Yang ni pulak hasil kajian ke atas air pili. Bertambah jugak tenaganye sebanyak 50%



Inginkan tidur berkualiti macam ni?

Sebelum ni saye tak tau, rupa-rupanye ramai orang yang ada masalah tidur ye terutama yang berusia.. lepas tu macam2 masalah kesihatan datang bile tak cukup tidur.. Badan jadi lemah, tak larat berjalan, tekanan darah naik dan nampak lagi tua dari usia sebenar.

Ape kate hadiahkan ibu bapa anda dengan alas tilam yang boleh bantu mereka tidur yang berkualiti ni.. Mase kecik mereka bersengkang mata nak tidurkan kita yang menangis malam2 supaya kita dapat tidur yang cukup dan membesar sihat, sampaikan mereka sendiri tidak cukup tidur. 


Sekarang bila dah tua, mereka tak cukup tidur kerana masalah kesihatan pulak.. inilah masanye kite jalankan tanggung jawab sebagai anak, peka dengan masalah kesihatan mereka dan berikan yang terbaik utk ibu bapa kita sementara mereka masih ada.. kan.. 

Ringankan lah masalah kesihatan mereka selagi kita mampu, sesungguhnya pengorbanan mereka tidak terjangkau oleh kita..

Bagi anak-anak yang ingin membantu ibu bapa mereka dari segi masalah kesihatan sebegini, harganya mampu milik, boleh bayar secara ansuran serendah RM200 sebulan. 

Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) ni sesuai untuk mereka yang mengalami masalah:
  • Strok
  • Athma
  • Tekanan darah tinggi
  • Kencing Manis
  • Gout
  • Sakit Otot
  • Senggugut
  • Insomnia
  • Stress (kerja / belajar / masalah hidup)
  • Perokok
  • Banyak terdedah kepada radiasi (Gadget elektronik, komputer)
  • Sakit Sendi

AFZAN
012-2083854 (CALL / SMS / WHATSAPP)
afzanaini@gmail.com

No comments:

Blog Widget by LinkWithin