19 February 2013

Authentic Coach and Furla Handbag for Sale

Hi All,

I ade satu Coach Wristlet ni for sale.

Baru ni, ade tag lagi. Bought direct from Coach Factory Online Sale.


Coach Large Flap Wristlet. Just nice la size die, boleh letak hendphone skali ngan duit2 n card dalam tu. sape2 yang ade henfon besar2 macam Note II tu, elok la beli. Lagi satu, die boleh jugak di sangkut kat bahu guna tali pendek tu,



Coach Large Flap Wristlet RM300 (Including poslaju)

This is the actual Picture. Warne die macam cream keemasan gitu. Material: Sateen jaquard.

Bahagian dalam warne soft pink, ade 8 credit card slot.


Kalau sangkut kat bahu, macam ni la rupenye.



Ok lagi satu,


Furla Candy Bag - Glittering Red RM950 (inc Pos laju)




 Gambar dari Website FURLA

Beg ni x de pape compartment kat dalam. Besar tau size die. boleh isi bykkkk benda,


 Actual picture. pekat warna merahnya, and glitter2 die tu warne gold.




 Cantik gile Furla Candy Bag ni!!! Material : PVC. tapi glitter2 die tu memang merelip and warne merah die sangat mewah, sangat awesome!! hehehe

Jangan risau tau, handbag ni semua Authentic. Kalau anda rase tak ori ke, ha pulangkan je balik, dan saye akan pulangkan duit anda. Tapi rasenye kalau anda dah dapat, terus jatuh hati pandang pertame. :)

Ok, anything, contact saye, Afzan 012-2083854 
(Boleh Call / SMS/ Whatsapp)
 



2 comments:

Yasmin said...

ade lagi ke?

Afzan Aini said...

Yasmin, Handbag Furla tu ade lagi. Yang Coach tu sold out

Blog Widget by LinkWithin