23 January 2013

Nak Kulit Baby Cantik?

Korang pernah dengar tak, orang tua-tua punye petua, kalau mase mengandung kita amalkan minum air kelapa, kulit baby kite nanti akan halus mulus, licin dan cantik.

Cute Baby


Ha.. untung tau orang yang pregnant dan amalkan minum BB Plus Collagen setiap hari. Bukan sahaja dia dapat manfaat kulit cantik, tegang, cerah, malah baby pon dapat manfaat yang sama. 

Hot Mommy.. Glowing Skin
Collagen juga bagus untuk perkembangan tulang bayi. Semoge baby yang keluar nanti, sihat, comel, kulit cantik sampai la die besar.. nak-nak pulak, mase lepas bersalin, ibunye teruskan makan collagen semasa tempoh menyusukan baby.. Baby pon dapat khasiat collagen tu.

Baby in womb

Jangan ingat Collagen ni untuk pompuan je tau. Lelaki pon boleh makan BB Plus Collagen ni. Kulit lelaki kan kasar sket berbanding pompuan, so, amalkan la makan collagen ni, at least takdelah tebal dan kasar sangat kulit kat siku, lutut tu.. 

Isteri pon suke la belai2 kalau kulit Encik Suami lembut dan halus kan.. 

Lelaki pon boleh amik Collagen ni. Awww Hot Aaron Aziz tiba2 enterframe.


Lagi satu, Collagen juga elok untuk kesihatan lelaki. Pengambilan Collagen hari-hari membantu memekatkan air mani.. penting tu, untuk mendapatkan zuriat.. 

Untung kan, beli BB Plus Collagen ni, Suami Isteri boleh makan, dan bagi isteri yang mengandung dan menyusukan, baby pon dapat merasa khasiatnya.


Pengambilan BB Plus Collagen cuma sepeket sehari.. Amalkan setiap hari ye. Biasenye saye minum sebelum tidur sbb mase tido kita relax, penyerapan Collagen lebih mudah.. 
 
And now, setelah makan Collagen ni lebih 2 bulan dah nampak kulit muka saye lebih sekata. Sekarang saye pon dah tak mekap2 sangat.. Setakat pakai Compact Powder je. Tak perlu dah pakai Liquid Foundation untuk cover kulit tak sekata. Yess nak amik air sembahyang pon senang bile tak mekap tebal-tebal sangat ni. :)

Ok, u can get this BB Plus Collagen with free postage by
Contacting me :
Afzan 012 2083854
afzanaini@gmail.com


P/S: Agen diperlukan untuk penjualan BB Plus Collagen ni di seluruh negara. Pengalaman tidak diperlukan. Komisyen yang menarik dan senang sangat nak jual. Boleh buat online je.

Read my own testimonial on this BB Plus Collagen HERE

No comments:

Blog Widget by LinkWithin