10 January 2013

Menjelajah ke tempat baru

To those yang menunggukan post saye, hehe now saye on da way ke Cambodia.

Kali ni buat style backpackers. Saye gi ngan my travel companion yg awesome sape lagi kalo bukak kak Jaja. Hehe

We all dpt tiket murah mase Air Asia buat promo tiket harge 11 sen!! Best woo!!

Tadi kol 8am naik bas dari kuantan, sampai hentian Pekeliling, adik k jaja amik dan hantar ke KL Sentral.

Then kt KL Sentral sempat makan KFC jap, lepas tu naik bas dari KL Sentral ke LCCT. RM10 je tambang bas. Ok la. 1jam 5 minit dah sampai le LCCT.

Ok now dah check in pon, tunggu gate bukak utk masuk flight je. Flight kol 3.15 pm . Insyaallah sampai Phnom Penh dalam kol 4.30pm waktu sane.

For now, enjoy this pics dulu k.

See u. (Lambai2 gaye yuna dlm AJL mase last Aizat nyanyi ~~~)


(Gambar tak pakai mekap coz mekap sume tertinggal huhu.. Seb baik dah lame makan BB Plus Collagen. Tak pakai mekap pon complexion kulit sekata )















No comments:

Blog Widget by LinkWithin