19 December 2012

Pakar memasak juga pakai Biozone

Dua tiga harini, ramai pulak yang call tanyekan Biozone dan ada yang nak jadi agen. Alhamdulillah..

Rupa-rupanya, bile bace blog Kak Ida, ade die buat entry pasal Biozone ni. Dia kan selalu memasak, so dia memang risau sangat dengan kebersihan dan keselamatan bahan2 mentah yang dimasak tu. 

That's why dia kongsikan kebaikan Biozone Food Purifier ni kepada pembaca-pembaca blog die.

Blog Entry berkenaan Biozone dari Koleksi1001Resipi.com

 
Thanks Kak Ida! Its really nice to meet u.

Jadi, sanggupkan anda hidangkan makanan yang berbahaya kepada anak-anak, suami dan keluarga anda? 

Sementara Rebate masih ade beberapa hari ni, saye nak buat promo habis-habisan biar semua orang dapat kebaikan Biozone ni.

Contact saya untuk Diskaun sehingga RM500 bagi 1 unit Biozone Food Purifier ni ye.

 Yang nak booking dengan sedikit deposit dulu pon boleh, nanti dah cukup duit baru bayar full (mcm ni pon saye still bagi diskaun jugak).

 Pasal bayaran saye tak berkira sangat (nak bayar ansuran pon boleh), yang penting u all tak serve ayam, ikan, daging, dan sayur2 merbahaya kepada keluarga anda. BAHAYA!!

AGEN DIPERLUKAN DI SELURUH NEGARA!
High demand, sale meletup-letup! High profit & komisyen!
Bonus masuk tiap-tiap bulan dan ade peluang melancong ke luar negara.



Contact ME
Afzan 012 208 3854

No comments:

Blog Widget by LinkWithin