06 December 2012

Business trip to Johor

Esok, 7-8 dis saye akan berada di JB for business sharing ngan a few FB friends yang dah lame tunggu saye turun JB untuk dengar cambe sy buat bisness ni and ade tabg nak saye demo Biozone Food Purifier.

Since this is the last month for rebate, rasenye tak boleh ditangguhkan lagi. Memang kene gi jugak. Yela kesian diorg, kalau boleh, biar start biz time ade rebate, barula dpt bonus byk sket.

Time ade rebate ni, if start bisnes boleh dapat sampai RM6500 minimum. Time takde rebate cuma RM3000 je dengan modal yang same.

Rebate ni pon akan berakhir beberape hari je lg, 31/12 ni abis la tempoh promo ni.

Ok kepada orang johor, just contact saye for business sharing. Mane tau rupa2 nya inilah peluang anda untuk mengubah hidup anda ke arah yg lebib baik demi anak anak dan keluarga.

Ok see u tomorrow!!

Afzan
0122083854



No comments:

Blog Widget by LinkWithin