27 November 2012

Tiba-tiba handphone saya dihujani sms!!

Salam, 
Ya allah happy sangat semalam, 
dari pagi smpai ke malam, (tengah nak tidokan anak2) pon orang sms / call dan whatsapp tanya pasal Biozone. 
Bertubi2 sms masuk. 
Penat menaip, saye call je sorang2 dan explainkan pasal kebaikannya dan ada yang dah tempah slot untuk demo.

Blog Kak Ida, Koleksi 1001resipi.com
Thanks to Kak Ida kerana telah bagi testimonial yang amat jujur dan berkesan di hati pembaca BLOG nya.


Ok, ada berita baik untuk anda semua yang dah tercelik mata with the UGLY FACTS apa yang kita makan selama ini..

PROMOTION!!!

Diskaun RM250 dengan setiap pembelian dan dapat lagi  Rebate RM250!!

TOTAL SAVING 
RM500!!

Sila hubungi saya untuk tau macam mana nak dapat jimat sampai RM500 ni.

Berita kurang baik,

Promotion ni akan tamat beberapa minggu lagi dan stock sangat terhad tau, coz ramai yang dah book Biozone masing2 sebab nak kejar Penjimatan RM500 ni.


Anda sayang duit anda untuk letak Biozone ni di rumah?

Cuba fikirkan :
1. Berapa ramai ahli keluarga anda?
2. Berapa tahun anda akan pakai Biozone ni?
3. Berapa banyak kos perubatan akan terlibat jika ahli keluarga anda sakit kerana makan makanan yang mempunyai bahan kimia ini?

Bagi 2 tahun penggunaan, untuk 1 orang 
anda cuma spend RM1.71 sehari. 
Kalau 5 orang ahli keluarga? 
Cuma  RM0.34 seorang sehari.. 

MAHAL KE?
Agak2 beli jajan dan gula2 pon lagi mahal dari tu kan.. 

Lagi pon, Biozone bukannye satu kegunaan je, ada banyakkkk kegunaan. So berbaloi2.


1. Boleh buat basuh daging, ikan, makanan laut.. Lagi banyak bendasing keluar bila purify ikan tau. Euuuuuwwww

Pelbagai jenis Daging

Ikan


Makanan Laut
  
2. Boleh Basuh sayur dan buah2. Sayur dan buah jadi lebih segar. dan masakan lambat basi tau
Sayur-sayuran

Buah Buahan - Terutamanya yang diimport


3. Boleh buat basuh botol susu baby. Senang nak hilang daki dan keladak kat botol tu
Botol susu dan perkakasan makanan bayi
4. Boleh segarkan udara kat tempat tertutup macam almari baju & almari kasut. Hilang bau kepam2 itu semua.
Almari kasut bertutup
Almari baju  / Wardrobe

5. Boleh buat basuh bath tub dan buat mandi ozone. Kalau gi kat tempat mandian ozone, mahal tau, ratus2 RM satu session. Anda boleh buat sendiri je kat rumah

ade banyak lagi kegunaan nya, so memang dalam sehari Biozone tu boleh di fully utilize lah.

Maintenance?  
Biozone ni free maintenance tau. 
Nak pasang dan guna pon senang yang amat.

     
 Anda dah tengok kan bukti gambar dan Video dalam Post saya sebelum ni? 
Tanya diri anda, masih nak bagi anak-anak anda makan benda tu ke?

Kurang bajet?
Hubungi saya, kita boleh discuss untuk Pelan pembayaran yang anda mampu. 

Afzan
012 208 3854 




No comments:

Blog Widget by LinkWithin