27 November 2012

Majlis Ulang Tahun Hai-O ke 20

Sabtu lepas, 24 Nov 2012 diadakan majlis Ulang Tahun ke 20 Hai-O marketing. 
Majlis yang gilang gemilang tu dibuat kat Stadium Malawai Shah Alam.. 
Hampir 10 ribu orang hadir. Fuhh, Jauh jugak nak parking..

Kebetulan saye dah memang ade kursus kat Nilai, so tumpang tido kat rumah my Biz partner merangkap Kawan skolah dulu, DDM Ismalina kat rumah nye yang besar gile tu.. 3 tingkat woo..

Sabtu pagi, kitorang pergi mekap dulu. Nak mekap sendiri tak reti. hehe


Lepas mekap2, siap2 dan terus gerak ke Shah Alam, dah agak lewat sbb lambat pulak abis mekap :)
Isma drive ke Shah Alam. Awin pon ade. Kitorang gi satu kereta jela, kang bwk byk2 kete susah nak parking.


Ok, ni Pic sebelum tukar pakai Turban, sebab haritu pesan kat Lina belikan Turban Raffiey Nassir tu, then cume boleh jumpe die mase hari ni je. So pakai dulu la tudung lain.


Ok, Tadaaa!! dah siap. Mari gegarkan red carpet itu..

Tengah nak posing2.. tetibe nampak CDM Salha Zain yang sgt gorgeous!!!
Cantinye baju die, mcm Princess Barbie Doll. Seriously sweet n cute sgt2, maklumlah Ezuan Ismail yang buat. Memang meletop.


Full View..

Waaa nak baju mcm ni jugak boleh? Sukeeee~~~

Ok, bawah ni gambar2 di hari kejadian..

Me with Munie (kitorang haritu same2 masuk Hijabista tu)


DDM Ismalina with Kak Awin. Dua2 pakai ala2 Gown Princess jugak.. Amboihhhh. Vougue the vass gitu.
Suke sgt gown Ismalina, skirt die kembang2 cantik..

Me with Ismalina.. Thanks friend, tumpangkan rumah..
Isma ni Chartered Accountant kat Multinational Company. 
Sangat la busy keje nye balik malam selalu.

Sape kate orang busy tak boleh buat bisnes ni?? 
Orang busy la yang patut buat biz ni, 
coz cume komitmen 2 jam sehari je diperlukan utk berbisnes.

Kalau anda fikir anda busy, fikirkan orang lain yang lagi busy but boleh buat bisnes ni sampai menjadi-jadi macam Ismalina ni 

Ok, lepas bergambar-gambar kat luar, kitorang pon masuk dalam stadium untuk tengok majlis anugerah, dan persembahan artis

Dalam Stadium, tengah tengok persembahan Shila Amzah & Dayang Nurfaizah

Dayang Nurfaizah
Persembahan dari Dayang Nurfaizah. Kelassss gitu ade Dayang!!


Dayang Nurfaizah
Ade sorang peminat naik seh la pulak menari same ngan Dayang. Hehe


Shila Amzah
Shila Amzah pon perform. Best Sangat!! Comey je Shila Amzah ni..


Shila Amzah
Shila ! Shila ! Shila!


Majlis penganugerahan CDM

CDM AL-Faath & CDM Salha

Suami CDM Salha, iaitu CDM Al-Faath juga terima anugerah CDM pada hari tu. 
Ni lah satu contoh husband yang mula2 tak bagi isteri berbisnes, last2 terkejut sangat tengok pay slip isteri, sampai die pon join sekali.

Yang bagus nye, Abg Al-Faath ni adalah IT Geek. Die lah yang banyak ajar pasal Online marketing dan explore macam2 kaedah nak meluaskan biz ni secare online guna FB, Blog, Twitter, Instagram, About Me, You Tube dan macam-macam lagi.

Abg Al Faath dan Kak Salha memang compliment each other dan sumber kekuatan team kitorang tau.


Ok, sepanjang hari dok posing2 je. Hehe, yela, masing-masing baju glam2, nak la amik gambar sepuas hati kan.
Best join Bisnes ni, sebab kebanyakannye pompuan dan sebaye lak tu. Semua kongsi the same interest dan slalu tolong2 sesame sendiri tau.

With DDM Izyan. Full time house wife.
 


With Farah Shazwin. Accountant at Petronas. Doing this biz as a part time.
Me with my 2 leaders. DDM Ismalina & DDM Izyan



Team Fabulousity Members




Me with cute Ika. Die ni orang Kuala Terengganu. Same mcm saye. datang jauh2 for this event and we enjoy it to the max!!
Die kate dah lame tak posing2 comel mcm ni, last buat keje2 gile macam ni zaman blajar. Hahaha
Ika la dok ajar saye posing begitu, begini.. Boleh tahan gak die ni. Nampak comel je, padahal dah kawen ade baby dah tau.


Suke gambar bertiga ni, tampal sekali lagi.. hehe


 Sekarang cuba cakap, ade tak bisnes lain atau Group lain yang seakrab group kitorang? 

Walaupon yang dah tergolong dalam kategori pangkat tertinggi, mereka tak lokek langsung nak kongsi ilmu tau.. That's why kitorang anggapkan diorang sebagai mentor.. Diorang la yang membimbing kitorang from A-Z. From 0 ok..

So, kepada yang kate 
"Tak reti la nak berbisnes.." 
" Saya tak de pengalaman la.." 
"Saya tak pandai cakap la.."

If you are in Green Leaders Group, Di bawah Team Fabulousity, alasan2 macam tu, terus hilang tau once u join we all. 

Anda akan terus rasa, Ooh, patutla laju je diorang gerak..
Patutla, diorang boleh dapat income 5-6 angka!
Patutla diorang happy je buat bisnes!

Semua plan tu dah ade.. just ikut je, kalau tak faham, ramai je yang sudi guide.

Jangan kate TAK BOLEH dulu sebelum cuba ye. 


 


Part of CDM Salha's Group.

Mase Majlis Anugerah tau, saye perasan ade sorang mamat ni, jalan sorang2 je, terpinga-pinga je sorang2. Kesian die, buat bisnes sorang2. Takde geng nak pergi same, vouge2 amik gambar same2.. hehe. 
Dalam hati berkate, "Ala kesiannye die ni.."
 Haritu pon mase seminar nampak die sorang2 makan dan duduk kat satu sudut.. 

Tapi takpelah, yang penting die bersemangat gak nak berbisnes kan.

Nasib baik la saye dlm group yang aktif dan produktif. 
Setiap hari ade je ahli baru sampai kan ramai yang tak kenal dah.. 
ni semua penangan Online marketing la ni.


Ok, In case u nak tau macam mane we all do this business se seronok ni, Just contact me ok.

AFZAN
012 208 3854
013 388 5647
(Dua2 nombor pon Celcom ye..)  

Part time business tapi income bukan part time.. kadang-kadang kalah gaji keje bulan-bulan.
 

No comments:

Blog Widget by LinkWithin