19 November 2012

Lego Ferrari Shell

U all aware tak Shell ade new promo. Isi minyak RM40, dapat beli kete ferrari dlm bentuk Lego dengn harge RM12.90

Mule2 en suami belikan 1 untuk Affan, lepas tu mule la die nak semua range yg ade. Huhu. Now dah ade 3..

Setiap kali berhenti kat shell sure mengamuk2 nak beli kete lego. Masalahnye die nak yang truck tu. yg tu cuma keluar start 29/11 nnt. Sekarang tak jual lg.

Sepanjang jalan die merengek "nak lori.. Nak lori.."

Call mama pon tanye "mama beli tak lori?"

Kete 3 bijik yang dh beli tu pon sepah2. Die main baling2 abis la berterabur mende tu. parts die pon kecik2. Ntah mane2 la hilang. Die pon dah tak heran ngan kete ferrari tu. yang die tau, die nak lori tu je. Heii affan.. Affan.. Selagi tak dpt ape die nak, selagi tula merengek nak.

No comments:

Blog Widget by LinkWithin