29 November 2012

Khasiat air Berozon dan Mandi Ozon

Ok, sebelum ni saye ade mention pasal Biozone tu boleh buat Mandi Ozon kan? 
Read HERE

Ade tau, orang SMS tanye, "Mandi Ozon tu untuk ape? kalau berendam dalam bath tub, lemak2 akan keluar ke? boleh kurus ke?"
 Hehe, Bukan untuk kurus la sayang.. untuk kesihatan..

Dengan menggunakan Biozone, anda boleh ozonkan air yang nak digunakan untuk mandi tu (seelok-eloknya gune Bath tub - coz biasanya bath tub ni jenis seramik)
 Tak boleh mengozonkan air dalam bekas plastik ye, nanti ade tindak balas yang boleh membebaskan bahan kimia plastik tu dalam air ozon kite lak
 Kalau setakat nak guna untuk cuci muka atau cuci tempat luka, just guna bekas kecik jela kan. Boleh guna bekas kaca atau stainless steel ke..
 
Air yang telah diozonkan berkeupayaan sebagai
DETOKSIFIKASI, PENSTERILAN & PENGHAPUS BAU 

selain mempunyai fungsi ‘Healing Therapy’ yang hebat.

Manfaat air ber ozon:

MANDI
  • Hilangkan bau badan
  • Seimbangkan PH kulit  
  • Bagi rase segar badan

CUCI MUKA
  • Air ozon boleh bertindak sebagai antiseptik, so boleh bunuh bakteria kat jerawat2 yang muncul di muka
  • Lepas cuci muka guna pencuci muka, bilas la dengan air berozon, agar dapat meneutralkan balik kesan kimia dari sabun, krim atau pencuci muka tu
  
BERUS GIGI
  • Gunakan air berozon untuk kumur atau gosok gigi. 
  • Boleh bunuh bakteria yang menyebabkan nafas berbau dan keradangan gusi   

MERAWAT LUKA
  • Air berozon boleh digunakan untuk merawat luka, kudis buta, lecur atau kudis penyakit Kencing manis

MANDIKAN BAYI
  • Air berozon sangat sesuai untuk menyucikan hadas
  • Bersihkan bayi setelah buang air besar atau kecik atau masa mandi
  • Boleh cegah kulit baby dari jangkitan kuman dan elakkan ruam lampin, gatal-gatal, dan jangkitan fungus kulit baby. 
  • Samelah macam kite guna antiseptic Dettol tu..
 



SPA OZON DI RUMAH!
Ozone Spa
  • Di pusat-pusat kecantikan, spa atau mandi ozon adalah sangat mahal. 
  • Sekarang anda boleh buat sendiri dirumah!



Sape kate Biozone Mahal?? 

Biozone

Dengan semua manfaat ni dan banyak kegunaannye, rasenye tak mahal pon kan? 
Berbaloi-baloi gitu..

Cepat contact saye untuk dapatkan 
Diskaun sehingga RM500 sehingga 31/12 sahaja


AFZAN
012 20 83854
013 388 5647 

No comments:

Blog Widget by LinkWithin