08 November 2012

Hijabista

To those yang tak dapat nak beli Hijabista Nov 12 issue, ni gambar lg clear about our story in 4 full page. 

 (Saye yang pakai baju biru tu.. nampak chubby kan? huhu, sebenarnye tak tau.. heheh)



Me my self ade beli 2 buah magazine ni, untuk simpanan sampai ke hari tua. hehe, yela, bukan senang nak dapat peluang macam ni.. Thanks again to my DDM Hazawani and Hijabista crew yang bagi peluang ni. 

Hijabista Nov 12 issue memang best tau, sebab ade banyak fesyen tudung terbaru and yg paling best ade care lilit tudung gaye turban tu. i likeee!!


No comments:

Blog Widget by LinkWithin