11 November 2012

Business Opportunity at Kuching

Perhatian! Perhatian!

My biz partner, Ismalina Ishak yang tinggi lampai ini akan berada di Kuching, Sarawak on 11-13 Nov 2012.. Ahad - Selasa.  Read about her Biz Trip HERE

So, to those yang berada di Kuching atau yang berdekatan, Let me know if u all nak jumpa dengan Ismalina ok.


Die dah naik flight pon pagi tadi

She's staying at Harbour View Hotel and she's very nice person tau. Walaupon tak kenal, nanti bila jumpe die, rase mcm kenal bertahun2. 

Grab this oppurtunity to change your life ok coz peluang tak datang selalu. Siapa sangka, dengan satu langkah, anda boleh bergelar usahawan dan juga jutawan.


I like this quote from Ismalina:

"maybe ada yang tak terfikir pun nak pakai kereta mewah or barang berjenama - or fikir tak suka /tak perlu pun  pakai barang branded...
but actually bukan uols tak suka, it's just that we can't afford it, so why think about it kan?
but with income from biz ni lah, semuanya POSSIBLE!"

If u need me to arrange an appointment for u, 
contact me at 012-2083854 (Afzan)

No comments:

Blog Widget by LinkWithin