20 November 2012

Birthday Present Untuk Diri Sendiri

Hmm, setiap tahun, saye akan belikan diri sendiri something for my birthday. Hehe, ngade2 kan. yela, kot2 takde orang nak belikan, saye standby la untuk diri sendiri. 

Sronok ape, boleh pilih sendiri ape yang nak.. :)

Ni, my birthday present tahun lepas..
Guess watch.

For this year, agak banyak yang saye suke, rambang mate nak pilih yang mane satu. Dah tu lak, asal yang saye minat je, mesti kaler gold. Huhu, tak tau knape, memang suke sgt gold tone watch or ape2 je lah. Gold suits any occasion. Sesuai gak ngan my gold accessories kan..

Antara yang saye dah shortlist kan untuk dijadikan my birthday present:

1. Guess Watch - Leopard Printed Gold

Memang sangat2 suke yang ni.. Hampir2 nak beli dah. Berat die same mcm my current Guess watch. Steel strap and ade penuh diamond kat dalam. Leopard print tu memang mengancam lah! 

2. Marc by Marc Jacob watch - Gold
Yang ni pon saye suke! Memang dah lame jugak mencari jam MBMJ ni. kaler gold pulak tu. Hmm, tapi jam ni kecik sikit dari my current watch. Tangan saye ni besar, memang sesuai pakai jam yang besar2 je. jam kecik2 ni nampak ayu sgt. hehe. Tapi seriously sangat suke jugak. Mase En Suami tanye nak hadiah ape, memang dah tunjuk die gambar jam ni..




Akhirnye, what i choose is this!
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
 *


COACH BOYFRIEND CRYSTAL BEZEL STRAP WATCH
 Gold lagi! Hehe, nak buat camne, memang suke kaler gold. Puas hati sangat dapat. Nak murah punye pasal, order form kawan yang dok US. Kalau nak ikutkan harge die kat Malaysia, double kot. Tapi sebulan la tunggu baru sampai. 


Takpe, yang penting dapat yang dihajati & happy sangat. In real memang cantik..bling bling gitu. 
Tapi saye rase my previous Guess watch lagi bling2.

Die datang ngan box yang sangat cantik.

Tadaa! Senyum sampai ke telinge.. :)
 Alhamdulillah, duit hasil bisnes dapat la beli sket2 mende2 yang dihajati. 
Kalau tak, nak harapkan duit gaji memang la tak cukup la. 
Saye lak jenis tak suke sangat mintak-mintak suami belikan especially mende-mende yang bukan keperluan.. Saye lagi suke berusaha kumpul duit sendiri untuk beli. Sebab tu la saye buat bisnes..


 Esok saye ceritakan pasal order barang dari Oversea ye..

No comments:

Blog Widget by LinkWithin