07 November 2012

Ayamas guna Antibiotik yang diharamkan?

Today's news on Utusan Malaysia.. Ayamas dilaporkan mengandungi antibiotik Chloramphinecol. Tunggu hasil laporannye esok.. This is the reason why u need Biozone Food Purifier ye kawan2.. Antibiotik dalam ayam memang tak akan hilang walau dibasuh dan dimasak / dibakar. It will remains in our body.. dan ianya sgt merbahaya ok..

Biar berhabis duit menjaga kesihatan dari berhabis duit nak berubat bile dah sakit. worst case is cancer, Kidney failure dan byk lagi. Kite cuma berusaha.. Berikan lah yang terbaik untuk diri kita dan famili.. 



Sekarang ni dengar banyak sangat penyakit pelik2 dihidapi kanak2 and baby baru lahir pon ade yang kene cancer. Huhu, selagi boleh, kite sebagai parents, bagi lah yang terbaik untuk anak2. 

Bab-bab kesihatan ni, jangan lah berkira sangat sebab kesusahan nak gi berulang alik hospital dapat kan rawatan sane sini, bill hospital,. duit minyak kete abis tu sume lagi besar kos nye dgn beli something utk menjaga kesihatan. Tu belum kire lagi stress bile anak sakit, bile kite sakit, kite x leh nak gi keje, takleh nak jage anak dan suami..

Ni rupe fatty asid yang dapat dikumpulkan setelah seekor ayam mentah di purifykan dengan Biozone ni.. 

Kalau nak saye Demo Biozone ni kat rumah or office anda, just call me k. Afzan, 012-2083854

No comments:

Blog Widget by LinkWithin