21 November 2012

Authentic from US


Oh, since saya selalu order barang dari oversea 
(nak dapat harge murah, tapi guarantee original!), 
saye pon jual jugak barangan branded oversea tau. 
Ala, jual suke-suke je.. seronok tengok handbag2 tu semua.

Check out my FB, then tengok kat album "Authentic from US"


 Dijamin ori tau, kalau tak ori, duit anda dipulangkan.  
Ade handbag Coach, DKNY, Calvin Klein, Jam tangan, macam-macam la. 
Yang takde dalam gambar tu pon, if u all nak request pon boleh. Bg tau je ape bende yang nak, saye akan carikan.
 Gucci, LV, Prada, Channel, Timberland.. just name it!
Harga memang mostly jauh lebih murah dari kat butik di Malaysia, boleh dapat separuh harga tau, or even less than that. Best kan!   

 Ade a few items yang dah memang ready stock di Malaysia. 
So tak yah tunggu sebulan. 


This 2 items memang dah ade kat rumah saye. sesape nak beli, memang saye boleh pos terus:

Coach Madison Leather Lindsey Satchel Handbag Persimmon RM1100

Coach Madison Leather Lindsey Satchel Handbag Persimmon F18641

 

This one, memang ade kat rumah saye. 
Haritu ade sorang customer order, but now die macam taknak amik lagi, die suruh jual dulu. 
So kalau ade sape yang nak, boleh la.. Free postage.


Actual pic. Cantik sangat! Bau leather die memang harummm.
Bahagian dalam die


  CK Simone Maddox Logo Satcel RM380

 CK Simone Maddox Logo Satcel RM380 including postage

patent trim logo satchel bag
printed logo pattern + solid contrasting stripe
patent trim + bottom
top zip closure
double top handles
detachable shoulder strap
chunky brushed goldtone logo plaque
protective metal feet
interior zip + organizing pockets
fully lined
12.5" shoulder strap, 4" handle drop, 11.5" wide x 8" tall x 6.5" deep
universal style no. g53102/79
faux leather


back view


Ok, kalau nak tengok banyak lagi handbag or barangan dari US, nanti tengok la my album kat FB k..

Bile dah tengok dan dah berkenan-kenan tu, 
tapi rase-rase macam duit agak kureng, 
boleh lah contact saye utk bertanye macam mane nak menambahkan pendapatan. 

Bukan sahaje untuk beli handbag2 branded, 
tapi yang penting mampu untuk menyara keluarga, 
anak2 dan bagi duit kepada ibu bapa kan. 
Itu la yang paling penting.

Insyaallah, ilmu ni, walaupon dikongsi, tak akan luak. 
Saye suke je kongsikan crite saye berbisnes kepade yang berminat. Mane tau, kalau-kalau dari bisnes, hidup anda boleh berubah 360 darjah kan.. 
semua tak mustahil dengan izin Allah, dah sedikit usaha. :)

Owh, with our business, designer handbag or designer items boleh dapat free je tau. Tak payah beli.. Anda akan dapat nanti..
For example, Hazawani dah dapat semua ni:



and this is what she said:
"Overall, saya sangat happy sebab sejak buat biz ni, selain rezeki yang melimpah ruah... Saya dapat kumpul mcm2 designer items... Last time masa naik pangkat DDM, CDM Hanis bagi brooch CHANEL, dapat pen SHEAFFER from stokis B32, now dapat clutch MOSCHINO, dapat Iphone cover from Diane Von Furstenberg & soon, who knows? PRADA Handbag from CDM Hanis Haizi"



Fikir-fikirkan..
"Ramai yang nak hidupnya berubah, tapi tak ramai yang nak ubah pemikirannya"

5 comments:

Anonymous said...

Salam...sya nk tanya untuk handbag CK Simone Maddox Logo Satcel nie masih ada tak...sbb sya berminat.

Afzan Aini said...

yes still available. u can contact me, Afzan 012-2083854

Nzaini Mnas said...

Sis.. Ada tak coach F24742 (khaki/burgundy) kalau ada sekali dgn walletnya.. Lagi cantik. Bileh contak saya. Zaini.. 0126237119. Whatsapp je pun boleh.

anonymous said...

Slm,sya nk tnya ade x backpack logo ck warna brown

anonymous said...

Sis, sya nk tnya ade x backpack logo ck warna brown sya berminat

Blog Widget by LinkWithin